oddsen

Håndball-VM: Alvoret nærmer seg så smått for Norge

Torsdag spiller Katrine Lunde og Norge mot Puerto Rico i første kamp i hovedrunden i VM. Men så blir det langt tøffere når Sverige og Nederland venter i de to neste. 

SOLID: Katrine Lunde og Norge står med tre strake seire i VM. Torsdag venter Puerto Rico i hovedrunden.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. desember 2021Endret:3. januar 2023

Så langt har Norge cruiset av gårde i VM. 

Her er håndball-VM på Oddsen

Norge startet mesterskapet med å slå Kasakhstan 46-18 fredag. Søndag ble det nok en kalasseier da de valset over  Iran og vant 41-9. Tirsdag var det noe tøffere motstand mot Romania, men Norge vant 33-22. Norge vant dermed gruppa og tar med seg makspotten på fire poeng inn i hovedrunden.

Les også: VM-manager: Hanna Bredal Oftedal deler sine tips

Sverige slo Nederland

Fra Norges gruppe er også Kasakhstan og Romania klare for hovedrunden. Romania har med seg to poeng, mens Kasakhstan ikke har med seg poeng siden de tapte mot både Norge og Romania i gruppespillet.

Her er håndball-VM på Oddsen

I hovedrunden skal Norge møte Puerto Rico, Sverige og Nederland. Første kamp i hovedrunden spilles torsdag mot Puerto Rico. Sverige og Nederland har begge med seg tre poeng inn i hovedrunden, mens Puerto Rico ikke har noen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kampene i hovedrunden

  • Torsdag kl. 18.00 Norge - Puerto Rico,

  • Lørdag kl. 20.30 Sverige - Norge

  • Mandag kl. 20.30 Nederland - Norge

De to beste lagene i gruppen går videre til kvartfinale. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler