oddsen

Taper Mjøndalen mot TIL, lukter det nedrykk av Hansen & Co.

Tabelljumbo Mjøndalen er i trøbbel og må ta sin første seier siden 10. juli for å holde liv i det ørlille håpet om fornyet eliteseriekontrakt.

TUNGT: Vegard Hansen og Christian Gauseth var dypt skuffet etter 0-7-tapet mot Haugesund forrige helg.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:21. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Det er over tre måneder siden sist Mjøndalen vant i Eliteserien. Trepoengeren kom hjemme mot Haugesund (3-0). På de 12 eliteseriekampene laget har spilt etter det er det blitt dem uavgjort og syv tap.

Eliteserien på Oddsen

Søndag gikk Mjøndalen på en vond smell borte mot Haugesund, som vant  7-0, og OBOS-ligaen nærmer seg faretruende for bruntrøyene - som kun har to seire i Eliteserien i år.

- Ydmyket 

– Det er nok min verste opplevelse som fotballspiller. Nå skal jeg spille fotball i to måneder til – at den verste skulle komme nå, hadde jeg ikke forventet. Det er en bunnløs smerte, sa Mjøndalen-spiller Christian Gauseth til NRK etter kampen.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen var alt annet enn fornøyd etter matchen.

– Det er alltid vondt å tape fotballkamper. Men det er en helt annen følelse når man blir ydmyket og taper 7–0. Å bli ydmyket er det ingen som liker. I dag ble vi det, sa Hansen til NRK.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tromsø er for øvrig Eliteseriens svakeste hjemmelag med kun én trepoenger denne sesongen. Tromsø står med to seire på de tre siste, forrige helg ble det 0-3 tap mot Molde. 

Vrien kamp for Stabæk 

Det er flere bunnlag som trenger seier i helgen. Brann reddet ett poeng mot Stabæk med en sen scoring og er på kvalifiseringsplass etter fem strake kamper uten tap. Bergenserne spiller borte mot Odd som ligger på 10. plass og ikke er involvert verken i topp- eller bunnstrid.

Eliteserien på Oddsen

Nestjumbo Stabæk har tre strake uten seier og skal ut i en tøff kamp mot tabelltoer Molde. Bærumslaget har én seier siden 8. august, og den kom borte mot Sandefjord 26. september.

Lørdag:

  • Viking – Lillestrøm kl. 16.00 (Eurosport Norge)

  • Stabæk – Molde kl. 18.00 (Discovery +)

Søndag:

  • Strømsgodset – Bodø-Glimt kl. 17.00 

  • Kristiansund – Sarpsborg kl. 17.00

  • Rosenborg – Sandefjord kl. 17.00

  • Tromsø – Mjøndalen kl. 17.00

  • Vålerenga – Haugesund kl. 17.00

  • Odd - Brann kl. 19.00 (Eurosport Norge)

 

 

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler