oddsensport

Vålerenga er oddsfavoritter mot Lyn på utsolgt Ullevaal

24 000 tilskuere skal se Oslo-derbyet Lyn - Vålerenga lørdag kveld. Det er 15 år siden forrige lagene møttes i seriekamp.

15 ÅR SIDEN: Lyns Jo Inge Berget (t.v.) i duell med VIFs Bojan Zajic (t.h.) under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lyn på Ullevaal stadion 20. september 2009. Vålerenga vant 4-1.Kyrre Lien/NTB
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:18. april 2024

Tilskuerrekorden i 1. divisjon er på 17 284 fra 16. mai-kampen mellom Brann og Nest-Sotra i 2015.

Lørdag blir den ettertrykkelig slått. Det blir nemlig smekkfullt og 24 000 tilskuere på Ullevaal når Lyn får besøk av Vålerenga i OBOS-ligaen.

OBOS-ligaen på Oddsen

– I overkant av hva vi trodde

Forrige gang Lyn og Vålerenga møttes i seriesammenheng var i Eliteserien 20. september 2009. Bengt Sæternes, Mohammed Fellah og Luton Shelton scoret for Vålerenga, mens Mads Dahm scoret for Lyn.

Det var første gang Vålerenga slo Lyn i en eliteseriekamp siden 29. juli 1981

– Det er 15 år siden forrige gang vi møtte Vålerenga i seriesammenheng og det er helt tydelig at Oslo har savnet disse oppgjørene. Vi visste at kampen kom til å bli populær, men at vi skulle selge ut hele Ullevaal Stadion på tre dager var i overkant av hva vi trodde. Dette blir veldig gøy, sier Bjørn Jønsberg i Lyn til klubbens hjemmeside.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slo Aalesund borte

Lyn overrasket i forrige serierunde da de slo Aalesund 3-0 borte. Dette var Oslo-klubbens første trepoenger denne sesongen.

Vålerenga tapte 3-1 hjemme mot Stabæk.

På oddsen er Vålerenga favoritter. I skrivende stund er det 1,77 på VIF-seier, 4.00 på uavgjort, mens det er 4,95 på Lyn-seier.

Før helgens kamper ligger Lyn på syvendeplass med fire poeng etter tre kamper. Vålerenga har samme poengsum, men dårligere målforskjell, og ligger på plassen bak. Levanger topper tabellen med syv poeng på fire kamper.

Lørdag kl. 18.00: Lyn - Vålerenga kl. 18.00

Øvrige kamper i OBOS-ligaen lørdag:

  • Sogndal - Moss kl. 16.00

  • Start - Sandnes Ulf kl. 16.00

  • Levanger - Kongsvinger kl. 16.00

  • Stabæk - Mjøndalen kl. 16.00

  • Egersund - Aalesund kl. 16.00

  • Ranheim - Åsane kl. 16.00

  • Raufoss - Bryne kl. 16.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler