oddsen

Målfarlig Ødegaard møter West Ham i London-derby

Martin Ødegaard har scoret i tre kamper på rad for Arsenal. I kveld kommer London-rival West Ham til Emirates.

NETTSUS: Det svinger av målfoten til Martin Ødegaard om dagen. Nå står West Ham for tur.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. desember 2021Endret:3. januar 2023

Norges landslagskaptein scoret da Arsenal slo Southampton 3-0 hjemme på Emirates lørdag.

Premier League på Oddsen

Dermed har Martin Ødegaard scoret i tre kamper på rad for Arsenal. Ødegaard scoret også mot Manchester United og Everton tidligere i desember. Arsenal-spilleren står med fire scoringer i Premier League, ett bak lagets toppscorer Emile Smith-Rowe. 

Onsdag er det ny hjemmekamp for Arsenal. London-nabo West Ham kommer på besøk. West Ham er ett poeng foran Arsenal. Begge lagene har to seire på sine fem siste kamper.

West Ham kommer fra 0-0 mot Brentford i helgen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.King jakter tre poeng

Joshua King og Watford skal også i aksjon onsdag. Watford har fire strake tap og er kun to poeng unna nedrykksplass. Motstander er Burnley på Turf Moor.

Burnley har fem kamper på rad uten seier, fire av dem uavgjort, og ligger på plassen bak Watford.

Chelsea sterke hjemme

Torsdag får tabelltreer Chelsea besøk av Everton, som har sunket som en stein på tabellen. Everton tapte 1-2 borte mot Crystal Palace søndag. Det var lagets sjette bortekamp på rad uten seier. Chelsea har ikke tapt hjemme på Stamford Bridge på sine fem siste.

Liverpool er det eneste laget i Premier League som ikke har tapt hjemme denne sesongen. Torsdag får de besøk av Newcastle som er i poengnød - og som står uten seier på bortebane.

Premier League på Oddsen 

Onsdag:

Torsdag:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler