oddsensport

Manchester-lagene er storfavoritter i FA-cup-semifinalene

Det kan fort bli Manchester-derby i FA-cupfinalen.

SPENNING I VENTE: I helgen er det semifinaler i FA-cupen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:18. april 2024

Manchester United og Manchester City møttes i FA-cupfinalen i fjor. Da vant City 2-1.

Semifinalene i FA-cupen spilles lørdag og søndag, og Manchester United og Manchester City er storfavoritter i hver sin semifinale.

FA-cupen på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tre strake finaletap

Lørdag er det Manchester City mot Chelsea. I skrivende stund er det 1,43 på at Erling Braut Haaland, Oscar Bobb og de lyseblå fra Manchester skal vinne. Det er 4,70 på uavgjort, mens det er 6,30 i odds på Chelsea-seier. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

Av de fire lagene som er i semifinale, er det Chelsea som har vært i flest finaler de siste fem årene. Chelsea var i finalen i 2020, 2021 og 2022 og tapte samtlige.

Manchester City har vært i to FA-cupfinaler de siste fem sesongene. De slo som nevnt byrival Manchester United i 2023, og i 2019 vant de 6-0 over Watford.

12 finaleseire

Søndag er det Manchester United mot Coventry. I skrivende stund er det 1,45 i odds på United-seier, 4,70 på uavgjort, mens det er 6,10 på Coventry-seier.

Manchester United har vunnet FA-cupen 12 ganger. Forrige gang de vant var i 2016, da slo de Crystal Palace 2-1 etter ekstraomganger.

Lørdag:

Manchester City - Chelsea kl. 18.15

Søndag:

Coventry - Manchester United kl. 16.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler