oddsen

Manchester United kan stikke store kjepper i Liverpool-hjulene

Det er lite som ville gledet United-supporterne mer enn å rappe tre poeng fra hovedrivalen – og dermed bidra til å snyte Liverpool for gullet. Søndag smeller det på Old Trafford.

BRENNHETT OPPGJØR: Erkerivalene Manchester United og Liverpool møtes på Old Trafford søndag.Illustrasjon: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:5. april 2024Endret:7. april 2024

Søndag kl. 16.30 smeller det på Old Trafford, når erkerival Liverpool kommer på besøk. Jürgen Klopps menn er på toppen av Premier League-tabellen, men innser nok at dette oppgjøret er en potensiell fartshump i jakten på trofeet.

Med åtte kamper igjen er det rekordjevnt mellom Liverpool, Manchester City og Arsenal i toppen. Skulle førstnevnte vinne resten, er saken klar: Da går gullet til Anfield. Liverpool har et overkommelig kampprogram igjen, men å unngå poengtap virker optimistisk. Og en av de største fellene kan altså befinne seg på Old Trafford søndag.

Soleklar favoritt

Oppgjørene mellom de to gigantene er alltid preget av en ekstra nerve – uansett hvor de to lagene befinner seg på tabellen. Som nå, med United 22 poeng bak serielederen.

Det forrige møtet mellom lagene var for knappe tre uker siden, da United vant 4-3 etter ekstraomganger i en dramatisk FA-cup-kvartfinale.

Oddsen hos Norsk Tipping viser dog et klart favorittstempel til bortelaget, Liverpool-seier står til 1,60, uavgjort til 4,60 – mens United-seier står på 4,40. (Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Her er kampen på Oddsen – med en rekke spillmuligheter

  • Liverpool viser en fryktinngytende Premier League-form. Laget har kun tapt én gang i 2024 (mot Arsenal 4. februar). Før det, må vi helt tilbake til 30. september for å finne forrige tap. Da var det Tottenham som slo de røde 2-1 i London.

  • Manchester United er langt unna samme form, med kun én fattig seier (2-0 mot Everton) på de siste fem Premier League-oppgjørene. Laget er foreløpig på en 6. plass, ni poeng bak Tottenham på 5. plass – som gir Europa League-plass. Opp til 4. plassen, som gir Champions League-plass, er det ytterligere to poeng.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Blytung United-kveld mot Chelsa

Søndagskampene avslutter en meget hektisk Premier League-uke, med tre kamper i perioden for lagene. For United og Liverpool var «generalprøvene» før søndagens oppgjør vidt forskjellige:

  • Liverpool klarte etter hvert å hale i land en 3-1-seier hjemme mot tabelljumbo Sheffield United, etter at det hadde stått 1-1 helt til et kvarter gjensto av kampen.

  • Manchester United hadde på sin side en miserabel aften på Stamford Bridge. I det som av mange beskrives som årets mest underholdende kamp, ledet de røde 3-2 til ni minutter på overtid. Da snudde Cole Palmer og Chelsea med to scoringer på rappen, og sendte hjemmefansen til himmels – mens United-trener Erik ten Hag måtte innse at veien mot Europa neste sesong ikke blir noe lettere.

Et kjapt blikk på historien, viser at United har et klart overtak på Liverpool hjemme på Old Trafford. På de siste 36 oppgjørene har United vunnet 21, mens Liverpool har åtte seiere. Totalt på på de siste 68 oppgjørene (hjemme/borte alle turneringer) leder også United statistikken, med 32 seiere foran Liverpools 22 – mens 14 kamper har endt uavgjort.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler