oddsenvinnerhistorie

Fotballfest 2. juledag med mange kamper på menyen

2. juledag er den store festdagen for engelsk fotball. I år sparkes romjulsmoroa i Premier League i gang med Wolverhampton mot Joshua King og Watford.

Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. desember 2021Endret:3. januar 2023

Boxing Day er det engelske begrepet for 2. juledag. Det er en tradisjonsrik dag for engelsk fotball.

Fotball på Oddsen

I Premier League er det en kamp med avspark klokken 13.30, Wolverhampton - Watford. Storoppgjøret Liverpool-Leeds hadde også avspark da, men er utsatt på grunn av koronasmitte i Liverpool-leiren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Dårlig bortestatistikk for King & Co.

Joshua King og Watford har fire strake tap og bare tre lag bak seg på tabellen. Søndagens motstander Wolverhampton ligger på femteplass. Wolverhampton er uten seier på sine tre siste hjemmekamper, mens Watford har tapt sine tre siste borte.

Klokken 16.00 er det fem kamper, med blant annet serieleder Manchester City mot Leicester. Her har gjestene et godt stykke unna topp-4, og nå er de nesten nødt for å begynne å plukke poeng skal de tette gapet. Manchester City er det store formlaget i Premier League med åtte seire på rad og er tre poeng foran Liverpool som innehar andreplassen.

Ødegaard mot tabelljumboen

Martin Ødegaard og Arsenal er virkelig i dytten om dagen og har tre seire på rappen. London-laget er det nest beste hjemmelaget med syv seire, en uavgjort og ett tap på Emirates. Bare Manchester City har større poengfangst på eget gress. Arsenal spiller borte mot tabelljumbo Norwich, som er Premier Leagues dårligste hjemmelag.

Kveldskampene er Aston Villa - Chelsea og Brighton - Brentford.

Fotball på Oddsen

Chelsea har to uavgjort på rad, mens Villa har vært ganske variable. Chelsea kommer fra uavgjort mot Wolverhampton, mens Villa vant 2-0 borte mot Norwich.

Brighton har vært helt ute av det og har ikke vunnet siden 19. september da de slo Leicester 2-1. Det er 11 kamper på rad uten seier. Brentford har heller ikke mye å skryte av de siste kampene, men tok en etterlengtet seier mot Watford i forrige runde.  

Fotball på Oddsen

Kampene 2. juledag:

  • Liverpool - Leeds UTSATT

  • Wolverhampton - Watford kl. 13.30 

  • Burnley - Everton kl. 16.00 

  • Manchester City - Leicester 

  • Norwich - Arsenal kl. 16.00

  • Tottenham - Crystal Palace kl. 16.00

  • West Ham - Southampton kl. 16.00

  • Aston Villa - Chelsea kl. 18.30

  • Brighton - Brentford kl. 21.00

Rundens siste kamp er Newcastle - Manchester United som spilles 3. juledag kl. 21.00.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler