tippingvinnerhistorie

Mann hadde 12 rette i Tipping og vant 2,3 millioner kroner

En mann fra Bodø var alene om å prikke inn 12 rette i Tipping på Søndagskupongen og vant 2,3 millioner kroner.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:2. januar 2023Endret:10. januar 2023

Trønderen hadde 11 riktige da kveldskampen Nottingham - Chelsea gjensto. Mannen hadde helgardert matchen. Det store spørsmålet var om han kom til å dele tolverpotten med noen, eller ta den helt alene.

Innleveringsfrist for Midtukekupongen er tirsdag kl. 20.40.

Scoret etter pause

Chelsea ledet 1-0, og da lå det an til å bli 105 000 kroner i premie for 12 rette. Så i andreomgang utliknet Nottingham ved Serge Aurier. Dermed ble mannen fra Bodø den eneste med 12 rette og kunne hanke inn 2 358 550  kroner. 

– Det var veldig spennende å følge med på den siste kampen. Det var en vrien kupong med mange kamper fra lavere divisjoner, pluss to Premier League-kamper, medgir vinneren.

United-fan

Den ferske tippemillionæren røper at han er en svoren Manchester United-fan - og at han følger meget nøye med på Premier League.

– Jeg har holdt med Manchester United siden jeg var liten. Det er bra Premier League er tilbake. Jeg så noen VM-kamper, men det er ikke det samme som Premier League, sier mannen.

– Pengene kommer godt med og skal gå til bolig og bil, sier bodøværingen.

Det er nye muligheter for 12 rette på Midtukekupongen. Blant kampene finner vi toppoppgjøret Arsenal - Newcastle, Manchester United - Bournemouth, Leeds - West Ham og Inter - Napoli.

Innleveringsfrist for Midtukekupongen er tirsdag kl. 20.40.

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler