tippingvinnerhistorie

Mann hadde 12 rette i Tipping og vant 2,3 millioner kroner

En mann fra Bodø var alene om å prikke inn 12 rette i Tipping på Søndagskupongen og vant 2,3 millioner kroner.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:2. januar 2023Endret:10. januar 2023

Trønderen hadde 11 riktige da kveldskampen Nottingham - Chelsea gjensto. Mannen hadde helgardert matchen. Det store spørsmålet var om han kom til å dele tolverpotten med noen, eller ta den helt alene.

Innleveringsfrist for Midtukekupongen er tirsdag kl. 20.40.

Scoret etter pause

Chelsea ledet 1-0, og da lå det an til å bli 105 000 kroner i premie for 12 rette. Så i andreomgang utliknet Nottingham ved Serge Aurier. Dermed ble mannen fra Bodø den eneste med 12 rette og kunne hanke inn 2 358 550  kroner. 

– Det var veldig spennende å følge med på den siste kampen. Det var en vrien kupong med mange kamper fra lavere divisjoner, pluss to Premier League-kamper, medgir vinneren.

United-fan

Den ferske tippemillionæren røper at han er en svoren Manchester United-fan - og at han følger meget nøye med på Premier League.

– Jeg har holdt med Manchester United siden jeg var liten. Det er bra Premier League er tilbake. Jeg så noen VM-kamper, men det er ikke det samme som Premier League, sier mannen.

– Pengene kommer godt med og skal gå til bolig og bil, sier bodøværingen.

Det er nye muligheter for 12 rette på Midtukekupongen. Blant kampene finner vi toppoppgjøret Arsenal - Newcastle, Manchester United - Bournemouth, Leeds - West Ham og Inter - Napoli.

Innleveringsfrist for Midtukekupongen er tirsdag kl. 20.40.

 

 

Relaterte artikler