oddsen

Champions League: «Mission Impossible» for Chelsea i Madrid?

Chelsea snublet og tapte 3-1 hjemme mot Real Madrid i første kvartfinale i Champions League. Tirsdag har engelskmennene litt av en oppgave foran seg når lagene møtes på Santiago Bernabeu. 

RETUROPPGJØR: Denne uken blir det klart hvilke fire lag som blir klare for semifinale i Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:11. april 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdag og onsdag spilles returkampene i kvartfinalene i Champions League.  

Champions League på Oddsen

Sist uke tok Real Madrid en meget sterk 3-1 seier borte mot Chelsea og sikret seg et solid utgangspunkt foran tirsdagens returkamp.

- En av de verste omgangene jeg har sett av oss her på Stamford Bridge, kommenterte Chelsea-manager Thomas Tuchel til uefa.com etter kampen og siktet til førsteomgangen.

Svar på tiltale i Premier League

Chelsea slo kraftig tilbake etter tapet mot Real Madrid og vant 6-0 borte mot Southampton i Premier League i helgen.

Real Madrid vant 2-0 mot Getafe i La Liga og leder serien 12 poeng foran Barcelona. 

På Oddsen tirsdag er det Real Madrid som er knepne favoritter. Oddsen på spansk seier er 2,35, uavgjort 3,45 og seier til Chelsea 2,80. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Tirsdagens andre kvartfinale er Bayern München mot Villarreal. Spanjolene vant 1-0 i første match. Arnaut Danjuma scoret kampens eneste mål. Etter kampen oppsummerte matchvinneren  forventningene til returoppgjøret på denne måten:

- Hvis man vinner 1-0 mot Bayern og kan forbedre seg, så er det noe positivt, sa Danjuma til uefa.com.

Oddsen på Bayern-seier er 1,23, uavgjort 6,20, mens det er 10,50 på Villarreal-seier.  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spennende oppgjør i Madrid

Onsdag er det Atletico Madrid mot Manchester City. De lyseblå fra Manchester vant 1-0 hjemme på Etihad. Atletico Madrid står uten seier på sine seks siste hjemmekamper i Champions League, fire kamper har endt uavgjort og to med tap.

City spilte toppkamp mot Liverpool i Premier League søndag kveld. Matchen endte 2-2, og City er dermed fremdeles ett poeng foran Jürgen Klopp & Co.

City er favoritter på Oddsen. Det er 1,80 på City-seier, 3,55 på uavgjort og 4,30 på seier til spanjolene.

Liverpool får besøk av Benfica onsdag. Liverpool vant 3-1 i Portugal forrige uke og er kjempefavoritter på Oddsen. Det er 1,30 på Liverpool-seier, 5,60 på uavgjort og 8,00 på seier til Benfica.

Tirsdag:

  • Real Madrid - Chelsea kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)

  • Bayern München - Villarreal kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

Onsdag:

  • Atletico Madrid - Manchester City kl. 21.00  (TV2 Sport Premium 1)

  • Liverpool - Benfica kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler