oddsen

Bodø/Glimt klare for andre kvalifiseringsrunde i CL

Bodø/Glimt kom seg videre fra første kvalifiseringsrunde i Mesterligaen med et nødskrik. Tirsdag er det klart for ny kamp og andre kvalifiseringsrunde da Bodø/Glimt reiser til Belfast i Nord-Irland for å møte Linfield F.C.

JUBEL: Bodø/Glimt kunne juble etter å ha tatt sammenlagtseieren i første kvalifiseringsrunde i Mesterligaen.NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. juli 2022Endret:3. januar 2023

Bodø/Glimt hadde et godt utgangspunkt før returkampen mot KI Klaksvik i første kvalifiseringsrunde i Champions League. I første kamp vant bodøværingene 3 - 0, men i returkampen slo det færøyske laget hardt tilbake. Bodø/Glimt slapp med skrekken og kom seg videre etter 3 - 4 seier sammenlagt.

Tirsdag spiller gultrøyene den første av to kamper i den andre kvalifiseringsrunden mot Linfield F.C. fra Nord-Irland. Linfield tapte den første kampen i sin første kvalifiseringsrunde, men slo tilbake og vant 2 - 1 sammenlagt etter returoppgjøret. 

Bodøværingene er favoritter til å vinne, men møter et nordirsk lag med hele 56 titler fra Nord-Irlands øverste divisjon i fotball.

Returkampen spilles i Bodø onsdag 27. juli kl. 18.00. 

Oddsen på Glimt-seier i skrivende stund er 1.55, uavgjort 3.80 og seier til Linfield 5.50. (Husk at Oddsen kan endre seg frem til kampstart).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Europa League-kvalik ved tap

Bodø/Glimt har en lang vei inn mot gruppespillet i Champions League. Dobbeltkampen mot Linfield F.C. er den andre av fire som må vinnes for å kunne spille i Fotball-Europas gjeveste selskap.

Det betyr likevel ikke at alle de store fotballturneringene i Europa er utenfor rekkevidde, og seieren i første kvalifiseringsrunde mot KI Klaksvik gjorde veien dit både enklere og bedre. 

Dersom Bodø/Glimt taper andre kvalifiseringsrunde mot Linfield F.C. rykker de ned til kvalifiseringsspill i Europa League. Tap der vil sende gultrøyene til Conference League, der de spilte seg hele veien til kvartfinale i fjor.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler