flax

FLAX: Tenk om julegaven blir til 1 million

Usikker på hva du skal kjøpe til den som har alt? Eller trenger du rett og slett den lille prikken over i-en på gaven du allerede har i havn? Hva med å gi bort sjansen til å vinne 1 million kroner?

KJEKK Å HA: MillionFlax kan gis som en liten ekstra oppmerksomhet, eller som gave i seg selv: Her er det tross alt en millionsjanse inkludert.
Norsk Tipping
Publisert:28. november 2022Endret:10. januar 2023

Jula er på full anmarsj, og det er ikke til å komme unna med at i tillegg til all kos og hygge, venting og lengting, er det også mye man skal rekke for at alt skal være på stell før juleroen kan senke seg. 

For hva gir man egentlig til onkel Knut som har alt? Og hva med den gamle vennen som plutselig dukker opp på døra med gave og du innser at du står der uten? 

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenser

Vi slår et slag for 1 million kroner – eller, i hvert fall den ørlille sjansen for å vinne det. Trer du på et MillionFlax på gavebåndet som en liten ekstragave er det kanskje alt som skal til for å høyne ullsokkene et par hakk. Dersom du har noen MillionFlax-lodd i bakhånd, hvorfor ikke gi dem i gave til den perifere vennen?: «Selvfølgelig har jeg tenkt på deg også. Vær så god, her har du kanskje en million dersom du er innmari heldig».

Er det noe vi vet sikkert så er det at verden er full av tilfeldigheter og at jula er til for å deles. Tenk om en av årets julegaver blir til 1 million kroner?

Designer-Flax

Vi legger fra oss høstens farger og pynter MillionFlax – og oss selv – i all julens prakt. Det er illustratør og kreatør Marius Pålerud som står bak årets MillionFlax-antrekk.

For de som har fulgt litt med på årets design-syklus, er dette altså fjerde og siste utgave for årets MillionFlax. De tre andre loddene som har vært i år var nyttårsloddet til Zarina Saidovavårloddet signert Anette Moi, og høstloddet designet av Ole Fredrik Hvidsten.

MILLION-DESIGN: MillionFlax har hatt et godt år på den estetiske fronten: Fire designere har vært i sving for å bringe deg årets portefølje. Hvilket lodd liker du best?

Vi tør påstå at årets siste lodd tar seg godt ut alene så vel som på pakker.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Det julepyntede MillionFlax-loddet og flere andre Flax-varianter finner du i mer enn 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet.

Hvem vet, tenk om det er nettopp du som er ekstra heldig og går inn i jula 1 million kroner rikere? 

Lykke til!

Vinnersjanse Millionflax: 1:690 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler