tippingvinnerhistorie

Tok en sjanse og ble tippemillionær

- Da jeg sjekka kupongen tenkte jeg at noe var galt. Det var jo bare grønne markeringer, lo Oslo-mannen som tippet seg til nesten halvannen million kroner på Søndagskupongen.

Ola Persheim
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:16. desember 2019Endret:2. januar 2023

Det var bare én tipper som klarte å finne fram til de tolv rette markeringene på Søndagskupongen 15. desember. Dermed fikk han ikke bare den ordinære tolverpotten for seg selv, han slo kloa i bonuspotten også. Den går som kjent til den som er alene om å få tolv rette i Tipping.

Her kan du sette opp og levere tippekupongen

- Trodde det var noe galt

Premien for tolv rette ble på 1 384 820 kroner.

- Jeg fulgte ikke med på kupongen underveis, men kom på å sjekke den sent på kvelden, forklarte mannen da vi snakket med ham mandag formiddag. Han leverte kupongen på nett fredag kveld.

Den kupongsjekken vil han ikke glemme med det første.

- Det første jeg så var bare grønne markeringer nedover, og jeg tenkte at det måtte være noe galt. Men vi sjekka resultatene, og det stemte, det var tolv rette. Det var en helt sjuk opplevelse, og jeg klarte knapt å snakke resten av kvelden - så satt ut ble jeg.

Til tross for at Juventus innfridde sitt store favorittstempel - hele 87 prosent av tipperekkene var på hjemmeseier til ligalederen i Italia - var det altså bare ei rekke som gikk inn med tolv rette. De tre andre lagene med over 70 prosent bak seg på folkerekka, innfridde nemlig ikke:

  • Manchester United (72 pst.) spilte 1-1 mot Everton

  • Sevilla (74 pst.) tapte 1-2 mot Villarreal

  • Milan (74 pst.) spilte 0-0 mot Sassuolo

Tok en sjanse

- Jeg følger ganske nøye med på de store ligaene og jakter på hvor det kan komme overraskelser, men jeg må vel innrømme at Villarreal-seieren mot Sevilla var mer en "feeling" enn noe annet, sa den glade mannen på Oslo øst.

Sevilla lå på tredjeplass i LaLiga, mens Villarreal lå på 13. plass.

- Jeg tok en sjanse der, sa den nybakte tippemillionæren.

Han hadde en ugardert B på Villarreal. Han vant på en 128 rekkers kupong, det vil si en kupong med sju halvgarderinger. I tillegg til tolv rette fikk han også mange ellevere og tiere:

 Antall Totalt12 rette11 384 820 kr1 384 820 kr11 rette79 690 kr67 830 kr10 rette21675 kr14 175 krSum premie  1 466 825 kr

Her finner du resultatene på tippekupongen

Her kan du levere tippekupongen din

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer.

Her finner du mer om systemtipping

(Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler