oddsen

Eliteserien: Topp mot bunn og derby-tid

Et hjemmelag som desperat trenger poeng i kampen mot nedrykk mot et bortelag som har styrket seg i kampen om seriegull. Det er klart for derby mellom Kristiansund og Molde.

GLAD MANN: Molde-trener Erling Moe har grunn til å smile om dagen. Fire strake seiere i Eliteserien og gode resultater i Europa.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:2. august 2022Endret:3. januar 2023

Molde kom litt trått i gang denne sesongen. Men med tiden har Erling Moe virkelig fått sving på Molde-skuta. 12 kamper har laget gått uten å tape. Begge sesongens to tap kom med andre ord helt i starten. 

Tre poeng mot Strømsgodset sist gjorde også at de holdt Lillestrøm bak seg. Riktignok har LSK én kamp til gode.

Molde har også spilt én kamp mer enn Glimt. Men mesteren fra 2020 og 2021 er selv med seier i sin hengekamp i beste fall fem poeng bak.

Molde går inn til derbykampen fulle av selvtillit. Kisvárda ble slått 3-0 hjemme torsdag kveld i en kamp som bli husket for David Fofanas drømmescoring. Molde-spissen gjorde alt på egenhånd da han tok med seg ballen fra midtbanen, lekte seg med noen motspillere og la på til 2-0.

Søndag 18.00: Kristiansund - Molde.

Her finner du kampen på Oddsen

Endelig vant KBK

Kristiansund er inne i sin beste uke for året. Forrige lørdag tok de endelig årets første trepoenger da de slo HamKam på Briskeby. I midtuka kom de tilbake på overtid og sikret ett poeng hjemme mot Tromsø.

Plassen helt sist på Eliteserien-tabellen må de tåle å inneha en stund til uansett. Men det var kjærkomne poeng for Kristiansund som nå står med seks poeng.

Møtet med Molde søndag blir det 13. oppgjøret siden Kristiansund rykket opp i 2016 (inklusiv et cupoppgjør).

Molde står med seks seire, Kristiansund fire, mens de to siste har endt med uavgjort.

Alle Eliteserien-objekter på Oddsen finner du her

Rekdal mot gamleklubben

Eliteserie-helga starter lørdag klokken 16.00. Da skal Odd gjeste Bodø/Glimt i storform. For Glimt feide Zalgiris av banen i Champions League-kvalifiseringen i midtuka. Hele 5-0 vant de gulkledde. 

Med avansementet så godt som i orden, så er spørsmålet hvordan Kjetil Knutsen disponerer mannskapet den neste uka. Brede Moe måtte igjen gå av banen med skade, mens Lars-Jørgen Salvesen fikk sin debut på topp fra start.

I Trondheim er Justin Bieber på plass denne helga. Det er også HamKam. Klubben som Kjetil Rekdal ledet til Eliteserie-opprykk i fjor skal nå bryne seg på gamlesjefen i hans nye storstue. 

Grønntrøyene fra Hamar må klare seg uten Kristian Eriksen som ble solgt til Molde tidligere i uka.

Lørdag 18.00: Rosenborg - HamKam.

Kampen på Oddsen.

Slik ser hele Eliteserie-runden ut:

  • Lørdag 16.00: Bodø/Glimt - Odd

  • Lørdag 18.00: Rosenborg - HamKam

  • Søndag 18.00: Kristiansund - Molde

  • Søndag 18.00: Sandefjord - Viking

  • Søndag 18.00: Lillestrøm - Tromsø

  • Søndag 18.00: Strømsgodset - Sarpsborg 08

  • Søndag 18.00: Haugesund - Jerv

  • Søndag 20.00: Vålerenga - Aalesund

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler