oddsenfantasysport

Molde møter tysk serieleder – Bodø/Glimt får besøk av gamle kjente

Molde tar imot den tyske serielederen i sin første hjemmekamp i Europaligaen. Bodø/Glimt får besøk av Club Brugge, der flere nordmenn og kjente fjes returnerer til Aspmyra.

EUROPASPILL: Molde og Bodø/Glimt spiller begge andre kamp i hver sin europeiske turnering torsdag kveld.Foto: NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. oktober 2023Endret:5. oktober 2023

Torsdag fortsetter gruppespillet i Europa League, der Molde er klare for sin første hjemmekamp i turneringen mot den tyske serielederen, Bayer Leverkusen.

Europa League på Oddsen

Samme dag spiller Bodø/Glimt sin første hjemmekamp i Conference League-gruppespillet, der de tar imot «norsk-belgiske» Club Brugge.

Conference League på Oddsen

Tre strake tap i Europa

Molde er det norske laget som spiller på det høyeste nivået i Europa. Etter to tap mot tyrkiske Galatasaray i playoffen til Champions League, endte moldenserne opp med en plass i Europa League.

Åpningskampen i sesongens Europa League endte med tap. Ti minutter ut i andreomgang scoret aserbajdsjanske Qarabag kampens første og eneste mål, og sørget for Moldes tredje strake tap i Europa.

I Eliteserien kommer Molde fra 4-0 seier mot serieleder Viking i helgen. Etter 23 spilte seriekamper har Molde 13 seiere, fem uavgjort og fem tap. Molde har ikke tapt i Eliteserien siden juni.

Møter serielederen i Tyskland

Neste motstander i Europaligaen for Molde er den tyske serielederen, Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen troner øverst på tabellen i Bundesliga, der de fortsatt har til gode å tape denne sesongen. Fem seiere på seks kamper har sendt de til toppen av tabellen, to poeng foran fjorårets seriemester Bayern München på tredjeplass.

I åpningskampen mot svenske Häcken vant den tyske serielederen 4-0. Dermed leder de gruppen.

Torsdag 21.00: Molde - Bayer Leverkusen, kampen på Oddsen

På Oddsen er det 6.70 i odds på seier til Molde. Oddsen på uavgjort er 5.10, mens den er 1.38 på seier til Bayer Leverkusen. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Uavgjort i åpningskampen

Bodø/Glimt spiller i Conference League og kjemper samtidig om seriegull hjemme i Norge.

For tre uker siden gikk Glimt seirende ut av den siste playoff-kampen i Conference League. Da hadde de vunnet alle de fire kvalikkampene, spilt uavgjort i første playoff-kamp og vunnet den siste etter ekstraomganger.

I gruppespillets første kamp møtte Glimt sveitsiske FC Lugano. Åpningskampen fikk mye kritikk i ettertid for dårlig baneforhold, blant annet av Glimt-trener Kjetil Knutsen. Kampen endte 0-0 og med poengdeling.

Bodø/Glimt har ikke tapt en kamp siden 6. august og kommer fra 2-0 seier i Eliteserien forrige helg.

Nordmenn og kjente fjes i Club Brugge

Belgiske Club Brugge ligger på fjerdeplass i den belgiske toppligaen etter fire seiere, fire uavgjort og kun et tap på sesongens ni kamper.

Nordmannen Ronny Deila tok over som manager i den belgiske storklubben i slutten av mai i år. Deila er imidlertid ikke den eneste nordmannen i Club Brugge.

Antonio Nusa fikk sin debut på det norske A-landslaget tidligere i høst og scoret allerede i sin første kamp. Den norske stjernespilleren sliter for tiden med en skade og er ikke med i troppen som reiser til Bodø.

Hugo Vetlesen ble en del av Bodø/Glimt høsten 2020 og ble seriemester i sin første og andre sesong i klubben. Etter nesten tre år meldte Vetlesen overgang til Belgia og Club Brugge. Torsdag får han et gjensyn med gamleklubben.

Det får også danske Philip Zinckernagel. Dansken spilte i Bodø/Glimt fra 2018 til 2020, og var i likhet med Vetlesen med på å ta klubbens første seriegull i 2020.

Torsdag 18.45: Bodø/Glimt - Club Brugge, kampen på Oddsen

På Oddsen er det 2.55 i odds på seier til Bodø/Glimt. Oddsen på uavgjort er 3.60, mens den er 2.50 på seier til Club Brugge.  (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler