oddsentippingfantasy

Molde på desperat poengjakt – Bodø/Glimt kan feste grepet om andreplassen

Molde og Bodø/Glimt står begge med en seier i hvert sitt europeiske gruppespill. Torsdag spiller begge bortekamp mot lagene de storspilte og vant mot sist.

FJERDE KAMP: Molde og Fredrik Gulbrandsen (t.v) er i likhet med Bodø/Glimt og Patrick Berg klare for sin fjerde kamp i et europeisk gruppespill denne sesongen.Foto: NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. november 2023

Torsdag denne uken spilles fjerde runde av gruppespillet i Europa League og Conference League, etter at alle lagene i hver gruppe har møttes én gang.

Molde er det norske laget som spiller på det høyeste nivået i Europa denne sesongen. Etter å ha seiret stort i gruppespillets tredje kamp, er de klare for å møte svenske Häcken borte.

Europa League på Oddsen

Samme dag spiller Bodø/Glimt sin fjerde kamp i Conference League-gruppespillet, når de møter tyrkiske Besiktas, som de slo 3-1 på hjemmebane for to uker siden.

Conference League på Oddsen

Storseier i forrige runde

Molde dominerte i norsk toppfotball forrige sesong og sikret seg et overlegent seriegull. Årets sesong har likevel ikke vært like bra, når Molde nå ligger an til å havne utenfor topp fire i Eliteserien.

Samtidig har heller ikke deltakelsen i Europa League gitt Molde noen store oppturer.

Etter tap mot Galatasaray i Champions League-playoffen fikk Molde en plass i Europa League. Åpningskampen endte med tap mot Qarabag, før det ble tap også i første hjemmekamp mot den tyske serielederen, Bayer Leverkusen.

Hjemme på Aker Stadion i gruppespillets tredje kamp fikk moldenserne en etterlengtet opptur og seier da de slo svenske Häcken 5-1.

Torsdag 21.00: Häcken - Molde , kampen på Oddsen

To måneder uten borteseier

Molde har spilt totalt 42 fotballkamper siden sesongstarten 10. april. I 22 av kampene har moldenserne seiret, mens omtrent halvparten har endt med tap eller poengdeling.

I Eliteserien har Molde vunnet 13 av 27 kamper og tapt ni. I fjorårets sesong tapte Molde kun to seriekamper.

Fire av Moldes fem siste kamper har endt med tap. Så sent som i helgen tapte moldenserne 1-3 borte mot Rosenborg.

Åtte av Moldes 13 seiere denne sesongen er på hjemmebane, mens fem er på bortebane. Forrige gang moldenserne seiret utenfor Aker Stadion var mot Haugesund i starten av september.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Et selvmål fra å holde nullen

Bodø/Glimt hadde verken seiret eller scoret mål i sesongens Conference League, før de møtte tyrkiske Besiktas hjemme på Aspmyra for to uker siden.

Til pause sto det 1-0 til bodøværingene etter scoring av danske Albert Gronbaek. Faris Moumbagna økte til 2-0 drøyt ti minutter ut i andreomgang, før Ulrik Saltnes sørget for 3-0 tre minutter før ordinær tid. Noen minutter senere var Brede Moe uheldig og satte ballen i eget mål.

Dermed endte det med fire Glimt-mål og gruppespillets første seier.

I åpningskampen mot Lugano endte det uavgjort og 0-0, før Bodø/Glimt tapte andre kamp mot Club Brugge.

Bodø/Glimt ligger på andreplass i sin gruppe. Tre poeng bak Club Brugge på topp og likt med Lugano på tredjeplass.

Torsdag 18.45: Besiktas - Bodø/Glimt, kampen på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler