oddsenfantasy

Molde og Glimt jakter på videre spill i Europa

Molde og Bodø/Glimt er klare for nest siste kamp i hvert sitt europeiske gruppespill. Molde jakter revansje og andreplass i gruppa, mens Bodø/Glimt kan sikre andreplass og kvalifisering.

EUROPEISK SLUTTSPILL?: Magnus Wolff Eikrem (t.v) og Kristian Eriksen jakter avansement i Europa League med Molde, mens Faris Pemi Moumbanga og Bodø/Glimt sikter mot sluttspillet i Conference League.Foto: NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:29. november 2023

Gruppespillet i de europeiske fotballturneringene nærmer seg slutten, men fortsatt gjenstår det to kamper av gruppespillet i Europa League og Conference League.

Molde jakter sin tredje strake seier i Europa League og kan ta seg opp på andreplass i gruppa med seier i torsdagens kamp.

Europa League på Oddsen

Bodø/Glimt har gjort det hakket bedre i Conference League og er allerede på andreplass i sin gruppe. Med seier i den kommende kampen, er de norske seriemesterne sikret nest beste plassering i gruppa.

Conference League på Oddsen

Jakter sin tredje strake seier

Molde gikk på en smell i åpningskampen mot Qarabag i Europa League og tapte 1-0. I turneringens første hjemmekamp gjestet den tyske serielederen Bayer Leverkusen Aker Stadion og vant 2-1.

Først i turneringens tredje kamp sikret Molde sine første poeng, da de slo svenske Häcken 5-1. To uker senere møttes de to lagene igjen, der Molde nok engang ble det beste laget og vant 3-1.

Molde ligger på tredjeplass i gruppen med samme poengsum som Qarabag.

Når Qarabag gjester Aker torsdag kveld, jakter Molde revansje og sin tredje strake seier i gruppespillet.

Torsdag 21.00: Molde - Qarabag, kampen på Oddsen

Blant topp fem i Eliteserien

Molde dominerte i norsk toppfotball forrige sesong og sikret seg et overlegent seriegull. I år er Molde sikret 5. plass i Eliteserien etter 15 seiere, fem uavgjort og ni tap på sesongens 29 seriekamper.

De to foregående seriekampene mot Sarpsborg 08 og Lillestrøm har Molde gått av med seieren. Før det tapte de mot både Rosenborg og Molde.

Europa League på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kan sikre andreplassen i gruppa

Etter fire spilte kamper i gruppespillet i Conference League, ligger Bodø/Glimt på andreplass med sju poeng.

I åpningskampen mot Lugano endte det uavgjort og 0-0, før Bodø/Glimt tapte andre kamp mot Club Brugge. I tredje og fjerde kamp vant Glimt mot tyrkiske Besiktas.

Bodø/Glimt har tre poengs ledelse ned til Lugano før torsdagens kamp. Med seier i gruppespillets nest siste kamp er den norske seriemesteren sikret andreplass i gruppen og en plass i kvalifiseringen.

Lugano har også vunnet mot Besiktas og tapt de to kampene mot Club Brugge.

Torsdag 18.45: Bodø/Glimt - Lugano, kampen på Oddsen

Ferske seriemestere

Bodø/Glimt har allerede sikret seriegull i Eliteserien etter å ha vunnet 21 av sesongens 29 kamper, når det fortsatt gjenstår en kamp.

I helgen tapte bodøværingene 4-2 mot serietoer Brann. Tapet er seriemesternes eneste tap i Eliteserien siden 6. august.

Bodø/Glimt ble seriemestere to år på rad, både i 2020 og 2021. I fjor tok de sølv da de sikret andreplassen i Eliteserien.

Conference League på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler