nabolaget

Her bor Nabolaget-millionærene. Hvor ender millionen fredag?

I Nabolaget er det adressen som er vinnerloddet. Og det finnes Nabolaget-vinnere over hele landet. Finn ut hvor de bor.

NABOLAGET: Hvilken adresse som "trekkes opp av hatten" fredag vites ikke, men at vi får vinner nummer 368 er helt sikkert.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:4. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Nabolaget er et spill som har vært en tradisjon for mange siden 2015, da spillet ble lansert. Siden den gang har vi trukket totalt 367 Nabolaget-millionærer over hele landet. Samtlige fylker i Norge kan skilte med Nabolaget-millionærer. Fredag 8. oktober vil vi føye til nok en Nabolaget-millionær på Millionærkartet. Hvor ender millionen denne uken?

Nabolaget-millionærer i alle fylker

Sist Fredag var det en 41-åring fra Askim i Viken som vant Nabolaget-millionen. Dermed kunne boligdrømmen endelig realiseres. Men mannen fra Askim i Viken, er ikke den første som vunnet i sitt fylke. Alle fylker har sine Nabolaget-vinnere og slik ser premiefordelingen ut, siden spillets oppstart i 2015:

RangeringFylkeAntall Nabolaget-millionærer1                        Viken112 vinnere2Innlandet74 vinnere3Rogaland43 vinnere4Troms og Finnmark26 vinnere5Vestland

26 vinnere

6Trøndelag22 vinnere7Vestfold og Telemark     22 vinnere8Oslo21 vinnere9Nordland10 vinnere10Agder7 vinnere11Møre og Romsdal5 vinnere


Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Denne oversikten får kanskje mange til å tro at det å vinne millionen er lettere for de som bor i store fylker. Det er ikke tilfellet. Absolutt alle som spiller Nabolaget har et lodd i hatten. Og hvilket som trekkes er helt tilfeldig. Det bor flere i Viken enn for eksempel Trøndelag og Nordland. Da er det naturlig nok flere spillere fra Viken også. Når det leveres flere kuponger i Viken enn Trøndelag, er det logisk nok, flere vinnere i fylker som Viken. Det betyr ikke at man ikke har like stor sjans om man bor i et lite fylke. For som sagt, hvert lodd i hatten teller. Og fredager trekkes det én adresse, hvor vinneren av 1 million kroner bor, og det kan være hvor som helst i landet, uavhengig av geografisk beliggenhet.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  

Vinnersjanser hver dag for en femtilapp

Ved å kjøpe et spill i Nabolaget er man med i 12 trekninger i løpet av en uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, samt hovedtrekningen på fredag, hvor det trekkes fem vinnere av 100 000 kroner imens én spiller stikker av med den gjeveste premien på 1 million kroner. Under hver trekning drypper det i tillegg litt ekstra på vinnernes nærmeste spillende naboer. Jo nærmere de bor hovedvinnerne, desto større er premien.

Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her. 

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler