nabolaget

Nabolaget: Dette gjorde vinnerne da de fikk millionbeskjeden

Telefonen fra Hamar gjør seg klart til å ringe nok en ny Nabolaget-millionær fredag. Før den tid har vi tatt en titt på hvor tidligere Nabolaget-vinnere befant seg da de mottok millionbeskjeden.

MILLION-OVERRASKELSE: Det er fort gjort å søle med popcornet dersom Telefonen fra Hamar ringer på fredagskvelden.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:7. desember 2021Endret:3. januar 2023

Mange vil nok si seg enige i at fredag er den beste dagen i uka. Fredagsfølelsen er godt på plass og hele helga ligger foran ens føtter. Har man i tillegg spilt Nabolaget før kl. 19.00, er det også en bitteliten sjanse for at millionen får samme bostedsadresse som en selv og at Telefonen fra Hamar er rett rundt hjørnet.  

Ved forrige hovedtrekning i Nabolaget, fredag 3. desember, var det Magne Tokstad Løvaas fra Leirsund i Viken som fikk servert den hyggelige vinnerbeskjeden fra Norsk Tipping. Han befant seg på restaurant med familien da han plutselig var blitt 1 million kroner rikere.

Løvaas er bare en av mange Nabolaget-millionærer som brukt fredagskvelden til noe helt annet enn å vente på en telefon fra Norsk Tipping. Vi har tatt et tilbakeblikk og her kommer et lite utvalg vinnere som befant seg i andre omgivelser enn hjemme i sofaen da de ble millionærer.

– Det er jo slikt man bare drømmer om

Sist fredag var det, som tidligere nevnt, Magne Tokstad Løvaas som trakk det lengste strået og kunne glede seg over 1 million kroner inn på konto. Han var på restaurant med familien og hadde akkurat rukket å bestille forrett da Telefonen fra Hamar ringte. Løvaas satte like så godt Norsk Tippings budbringer over på høyttaler slik at hele familien kunne ta del i vinneropplevelsen – til full jubel og latter rundt bordet.

- Dette er sjukt, det er jo slikt man bare drømmer om. Man har jo hørt om folk som vinner, men man tror liksom ikke det skal bli en selv. Nå ble en allerede god kveld enda bedre, svarte Løvaas , som ønsket å bruke premien på noe fornuftig.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Nabolaget-vinner Magne Tokstad Løvaas (Foto: privat)

Ble millionær i boden

En kvinne fra Hov i Innlandet var fredag 12. november godt i gang med opprydding i boden da hun fikk vinnertelefonen fra Norsk Tipping.

– Man håper jo på å vinne noen ekstra penger i pungen, så dette var overraskende godt. Nå gir jeg meg nok med ryddinga for i dag og feirer premien med samboeren, flirte hun.

Vant 1 mill. i blanke messingen

Fredag 18. juni, etter å ha lagt ungene tok en mann i 30-årene fra Tananger i Rogaland seg en velfortjent dusj. Noen minutter senere var han blitt Nabolaget-millionær.

- Du tuller nå sant? Vent litt, jeg må bare ta på meg en boxer, svarte mannen da Norsk Tipping tok kontakt. Deretter løp han inn til kona slik hun også skulle få ta del i vinnersamtalen.

Feiret gjenåpningen på restaurant 

En drammenser i 60-årene var fredag 14. mai på restaurant med kjæresten i Fredrikstad da han plutselig fikk et anrop fra 625 60 000.  På spørsmål om de hadde hatt en hyggelig kveld var mannen rask med å svare:

– Gjett om vi har, og den ble ikke dårligere nå. Dette må være det flotteste jeg har opplevd siden barna mine ble født. Nå gråter jeg litt, jeg,

Satt i karantene 

Nabolaget-millionen gikk fredag 7. mai til en mann fra Vestby i Viken som satt i karantene og ventet på negativ koronatest da han fikk Telefonen fra Hamar. Han kunne fortelle at det kun var et par måneder siden han spilte Nabolaget for første gang.

– Så dette var særs hyggelig og maks flaks. En del av pengene skal jeg sette av som en buffer. I tillegg kommer det til å dryppe penger på døtrene mine.

Vant 1 million på fjelltur

25 år gamle Kaja Wathne Hovland var var på vei ned fra en tur på Rambaskårsfjellet med kjæresten da hun fredag 9. april ble Nabolaget-millionær. Hovland, som er fra Kopervik i Karmøy kommune i Rogaland, endte med å måtte løpe ned den siste etappen bort til bilen for å få god nok dekning på mobilen til å gjennomføre samtalen med Norsk Tipping.

– Nei!? Herregud! Er du sikker? Å fy. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg nå. Det dogger bare mer og mer på ruta, sa Hovland sjokker og andpusten etter å ha mottatt vinnerbeskjeden.

- Vi skal kjøpe oss bolig, så dette kommer utrolig godt med. Jeg har dessuten drømt om nye fjellsko.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Nabolaget-vinner Kaja Wathne Hovland (Foto: privat)Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Man vet aldri 

Fredag 10. desember er det hovedtrekning i Nabolaget, og Telefonen fra Hamar gjør seg klar til å ringe en ny vinner av 1 million kroner. Har man spilt Nabolaget kan det derfor være lurt å ha telefonen i nærheten, uansett hva man måtte finne på å bruke fredagskvelden til – bare sånn i tilfelle.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler