oddsenfantasytipping

Ni på rad kan bli til ti

Vikings elleville seiersrekke lever - nå er Stabæk neste utfordrer.

I FORM: Lars-Jørgen Salvesen og Viking er i storform.Carina Johansen / NTBCarina Johansen
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:18. august 2023

Ni seiere på rad. Det er fasiten for Viking. Sarpsborg 08, Brann, Vålerenga, Haugesund, Stabæk, Aalesund, Brann, Bodø/Glimt og Lilliestrøm har blitt slått i tur og orden siden 11. juni.

Forrige gang Viking ikke vant en Eliteserie-kamp var 4. juni, da Molde avgjorde til sin fordel på overtid.

Nå er de á poeng med Bodø/Glimt med tolv kamper igjen.

Eliteserien på Oddsen.

Eliteseriens beste seiersrekke?

Bare tre lag har noen gang klart en vinnerrekke på ti eller flere kamper på norsk fotballs øverste nivå for herrer.

Bodø/Glimt hadde en rekke på ti kamper i gullåret 2020. Lillestrøm klarte elleve på rad i gullsesongen 1986.

Mens Molde satte en solid rekord i forrige sesong. De 17 siste kampene endte med seier og det er rekord. Seiersrekken røk i seriestarten i år da Tromsø ble for sterke.

PS. Steinkjer klarte i 1962 også å vinne ni kamper på rad.

Krise i Stabæk

Vikings motstander er Stabæk og de har ingen fersk seiersrekke å vise til. Faktisk har de gått ni kamper uten å vinne. På disse kampene har de kun plukket to poeng. Den svake formen har ført de ned til en kvalifiseringsplass.

Søndag 17.00: Viking - Stabæk, kampen på Oddsen.

Viking er store favoritter hjemme på SR-Bank Arena mot Stabæk. De mørkeblå står til 1.38 i odds, uavgjort gir 4.90, mens Stabæk-seier gir 7.20.

Ps. Oddsen kan endre seg.

Høydepunkter Lillestrøm - Viking:

Høydepunkter Lillestrøm - Viking 1-3

Bakkes første for Lillestrøm

Rundens hovedkamp er Strømsgodset - Lillestrøm.

På sidelinjen leder Eirik Bakke Lillestrøm for første gang. Sportssjef Simon Mesfin har ledet laget siden Geir Bakke forlot Åråsen til fordel for Vålerenga.

Nettopp Vålerenga møter Molde i Molde lørdag kveld. Hjemmelaget er ventet å rokkere en del på laget ettersom de spiller playoff til Champions League mot Galatasaray i midtuka.

I Skien får Odd besøk av Sarpsborg 08. Hjemmelaget kommer fra en sterk 4-0-seier mot Stabæk, mens Sarpsborg kommer fra to strake tap.

Bodø/Glimt kommer fra en borteseier i Europa og reiser til Haugesund, før en siste kvalikrunde til Conference League venter i midtuka.

Brann tok seg også videre til playoff-runden til Conference League. Nederlandske AZ Alkmaar venter torsdag. Før det kommer tabelljumbo Aalesund på besøk til Bergen.

Briskeby nærmer seg utsolgt før Rosenborg kommer på besøk. Der kan Morten Bjørlo få sin redebut for HamKam. Det mot klubben han denne uken ble lånt ut fra.

På Romssa Arena møtes to lag i form. Tromsø har tre strake trepoengere, mens Sandefjord har sju poeng på sine siste tre.

HELE RUNDEN: Slik spilles helgas Eliteserie-runde.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler