oddsenfremside

Norge håper på snuoperasjon i Frankrike

Etter at halvparten av kampene i Nations League er spilt, ligger Norge sist i sin gruppe med kun ett poeng. Tirsdag er det bortekamp mot Frankrike.

SKUFFET: Landslagskaptein Maren Mjelde var uheldig og satte kampens første mål i eget nett da Norge møtte Frankrike på Ullevaal.BILDBYRÅNMARIUS SIMENSEN
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. oktober 2023Endret:31. oktober 2023

Det norske kvinnelandslaget har fortsatt til gode å vinne etter at tre av totalt seks kamper i Nations League er spilt. Tirsdag gjester de norske jentene Stade Auguste-Delaune, der de møter Frankrike for andre gang på under en uke.

Norges OL-billett gjennom Nations League blir mer og mer en fjern drøm etter de skuffende prestasjonene så langt.

Samtidig risikerer de norske jentene å rykke ned et nivå i Nations League, noe som kan være uheldig med tanke på neste års EM-kvalifisering.

Tirsdag 21.00: Frankrike - Norge, kampen på Oddsen

Uheldig selvmål og tap

Det norske kvinnelandslaget jaktet sin første seier i Nations League da Frankrike gjestet Ullevaal forrige uke.

Etter drøyt 20 minutter var Maren Mjelde uheldig og satte ballen i eget mål. Et kvarter inn i andreomgang scoret Marit Bratberg Lund sitt første landslagsmål og sørget for at det sto likt. Noen minutter senere headet gjestene inn kampens siste og avgjørende mål i kampen som endte 2-1 til Frankrike.

Nations League-degradering

Norges tap mot Frankrike gjør at det er så å si umulig å sikre en billett til OL neste sommer.

Tapet har også sendt Norge ned på sisteplass i sin gruppe (gruppe A) i Nations League. Nedrykk fra nivå A vil gjøre veien til neste års EM-kvalifisering betydelig vanskeligere.

Totalt 16 nasjoner deltar i Nations League på nivå A og B, mens det er 19 nasjoner på nivå C. De ulike nivåene danner et ligaspill der alle møter hverandre to ganger.

Norge er altså med i League A, gruppe 2, der de skal møte Frankrike, Østerrike og Portugal to ganger. Norge startet turneringen med uavgjort mot Østerrike, før det ble tap mot både Portugal og Frankrike.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Viktig trekløver uteblir

Verken Ada Hegerberg, Caroline Graham Hansen eller Guro Reiten var å se i Norges kamp mot Frankrike på Ullevaal.

Hegerberg sliter med en belastningsskade, mens Graham Hansen og Guro Reiten begge sliter med ankelproblemer. De tre blir dermed ikke å se i returoppgjøret mot Frankrike tirsdag.

Inn som erstattere kommer LSK Kvinners Emma Godø og Branns Justine Kielland. Samtidig fikk Vålerenga-spiller Mimmi Löfwenius Veum sin landslagsdebut i hjemmekampen mot Frankrike.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler