oddsen

Norge jakter seier og full pott til mellomrunden

Norsk seier mot Ungarn tirsdag betyr at Norge går inn i mellomrunden med fire poeng.

UNGARN NESTE: Nora Mørk og Norge møter Ungarn i siste gruppekamp i EM tirsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:7. november 2022Endret:4. januar 2023

Norge står med to seire på to kamper i EM, 38-21 mot Sveits og 32-23 mot Slovenia. Tirsdag klokken 20.30 møter Norge Ungarn i siste gruppekamp før mellomrunden starter.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Sentrale spillere ute

Norsk Tippings EM-ekspert Hanna Oftedal Sagosen synes Norge har fått en god start på EM.

- Jeg synes de var veldig solide mot et svakt Sveits. Der fikk de en god gjennomkjøring. Mot Kroatia spilte de også en god kamp, sier Oftedal Sagosen.

Hanna Oftedal Sagosen sa før mesterskapet at Kroatia fort kunne hamle opp med Ungarn, og det skjedde altså søndag da Kroatia vant 21-18. Ungarn står med én seier (33-28 mot Sveits) før tirsdagens kamp mot Norge

- Ungarn har et yngre lag enn de har hatt før. De har dessuten sentrale spillere ute, noe som også påvirker. De har tydelig ikke flyten. De har noen spillere som er kapable til å score mål og en keeper som kan stå bra. Men jeg ser ikke helt at Norge skal kunne tape den kampen, sier Hanna Oftedal Sagosen, som for øvrig topper Fantasy EM-manager før mandagens kamper.

Skryt til to spillere

- Jeg vil ikke si jeg er overrasket over Ingstad, for hun hadde en god oppkjøring. Hun har hatt et veldig godt mesterskap så langt, og har nesten vært den viktigste spilleren både fremover og bakover. I tillegg synes jeg Silje (Solberg Østhassel) har vært god. De to har utmerka seg, sier Oftedal Sagosen.

Hun har også bitt seg merke i spillere fra nabolandene våre.

- Hagman på Sverige bøtter inn scoringer, og Sverige har gjort det bra. Også Jamina Roberts er viktig hos svenskene. Når det gjelder Danmark, var det litt overraskende at de tapte mot Slovenia. Men Slovenia spiller på hjemmebane og har vært gode. Jeg synes danskene hevet seg søndag da de slo Serbia (34-21). Kathrine Heindahl har vært god hos danskene, både fremover og bakover på banen, litt som Ingstad på Norge, sier Hanna Oftedal Sagosen.

Danmark og Sverige møtes tirsdag.

- Sverige får et lite favorittstempel av meg. Men på papiret har Danmark et bedre lag, kampen er ganske åpen, sier Norsk Tippings EM-ekspert.

I mellomrunden som begynner 10. november krysser Norges gruppe med gruppe B som består av Sverige, Danmark, Slovenia og Serbia. 

Tirsdag kl. 20.30 Norge - Ungarn (TV3)

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler