oddsen

Norge møter Færøyene til årets siste kamp på Ullevaal

Kun to landskaper gjenstår for det norske herrelandslaget i år. Torsdag spilles årets siste kamp på hjemmebane når Færøyene gjester Ullevaal til treningskamp.

TO KAMPER: Kristian Thorstvedt (f.v), Erling Braut Haaland og Sander Berge er alle med i den norske landslagstroppen når årets to siste kamper skal spilles.BILDBYRÅNVEGARD GRØTT
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. november 2023

Søndag spilles siste kamp i EM-kvaliken borte mot Skottland. Før det skal Norge spille årets siste landslagskamp på hjemmebane, når de møter Færøyene til treningskamp.

Torsdag 18.00: Norge - Færøyene, kampen på Oddsen

Norge har spilt mot Færøyene fire ganger tidligere. Samtlige av kampene har endt med norsk seier, senest i november for nesten nøyaktig fire år siden.

Flere stjernespillere uteblir

En stor andel av den norske landslagstroppen har meldt forfall til årets to siste landslagskamper, grunnet skader.

Forrige uke ble det kjent at Osame Sahraoui, Ørjan Nyland og Antonio Nusa alle mister de kommende landslagskampene. Mandag kom beskjeden om at også Alexander Sørloth og landslagskaptein Martin Ødegaard melder forfall grunnet skader.

Ødegaard har ikke spilt de tre siste kampene for Arsenal, mens Sørloth pådro seg en muskelavrivning i helgens Villarreal-tap mot Atlético Madrid.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Erstattere i mål-form

Aron Dønnum, Mohamed Elyounoussi og Viljar Myhra er hentet inn i den norske troppen som erstattere.

Dønnum spiller til daglig i franske Toulouse som ligger på 14. plass i Ligue 1. Forrige uke scoret Dønnum kampens første mål i Europa League-seieren mot Liverpool.

Mohamed «Moi» Elyounoussi spiller for den danske serielederen FC København. For en uke siden startet Elyounoussi snuoperasjonen i Champions League-kampen mot Manchester United, der de først ble liggende under 0-2, men endte opp med å vinne 4-3.

Viljar Myhra er keeper for Strømsgodset, som ligger an til å sikre seg en plass midt på tabellen i Eliteserien denne sesongen.

Torsdag 18.00: Norge - Færøyene, kampen på Oddsen

Følg Norsk Tipping Sport på Facebook og Instagram.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler