sportoddsen

Vinn eller forsvinn for Norge i VM - Japan er oddsfavoritter

Japan overbeviste mot Spania og er favoritter mot Norge i lørdagens åttedelsfinale i VM.

VINN ELLER FORSVINN: Guro Reiten (f.v) og Emilie Haavi (bak) gratulerer Sophie Román Berg med scoring i siste gruppekamp mot Filippinene. Foto: Vegard Grøtt, Bildbyrån
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. august 2023

De norske fotballkvinnene skuffet stort mot New Zealand i første VM-kamp mot Zealand og tapte 1-0. I den andre gruppekampen som var mot Sveits ble det 0-0. Dermed var Norge tvunget til å vinne i siste kamp mot Filippinene for å gå videre.

Fotball-VM på oddsen

Tremålsscorer sist

Norge gjorde jobben sin og slo Filippinene 6-0. Sophie Román Haug scoret hattrick og var kampens store spiller. Også Guro Reiten, Caroline Graham Hansen scoret, i tillegg var det et selvmål av Filippinene.

Dermed er Norge klare for åttendelsfinale. Der venter Japan, som overbeviste stort og slo Spania 4-0 i den siste puljekampen mandag. Japan har vært meget solide så langt i mesterskapet og vant alle sine tre puljekamper. Japan vant VM i 2011, tok sølv i 2015 og tapte åttedelsfinalen mot Nederland i 2019.

Japan favoritter

Det er Japan som er favoritter på oddsen. I skrivende stund er det 1,72 på japansk seier, 3,60 på uavgjort, mens det er 4,80 på seier til Norge.

Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

Avspark lørdag kl. 10: Japan - Norge (NRK1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler