oddsenfantasy

Norge uten Haaland mot Spania: – Muligheten for poeng er der fortsatt

Norge åpner EM-kvalifiseringen uten sin største stjerne borte mot Spania. Men poengmuligheten er fortsatt tilstede, mener tidligere landsslagsspiller Gunnar Halle.

SPANIA NESTE: Ståle Solbakken og det norske landslaget har vært i Spania hele uken for å lade opp til møtet med Spania lørdag.BILDBYRÅNVegard Grøtt / Bildbyrån
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:24. mars 2023Endret:27. mars 2023

Èn dag ut i den norske landslagssamlingen kom beskjeden ingen nordmenn hadde håpet å få. Erling Braut Haaland reiste hjem fra samlingen. Både kampen mot Spania og Georgia ryker for stjernespissen.

Landslagssjef Ståle Solbakken har for lengst sluttet å bry seg om fraværet. Alt fokus er rettet mot de som er igjen på Marbella.

Lørdag 20.45: Spania - Norge, direkte på TV 2.

1.35 - 4.70 - 8.65

Kampen på Oddsen.

Steppe opp

– Vi mangler en god spiller. Nå må vi andre andre steppe opp. Nå skal vi dyrke laget enda mer, sier Martin Ødegaard på en pressekonferanse torsdag formiddag.

Landslagskapteinen er optimistisk før kvalifiseringen - selv om den tøffeste testen venter.

– Spania har en historie som tilsier at de er favoritter. De er favoritter. Men vi skal gå inn med full tro på at vi kan få et resultat.

Trolig er det Alexander Sørloth som skal erstatte Haaland som midtspiss. På landslaget har han stort sett spilt kant, mens han i klubbhverdagen spiller spiss.

– Jeg er alltid beredt. Jeg liker å tro at jeg hadde spilt uansett, men nå blir det jo som spiss. Det er en rolle jeg spiller til vanlig, sier Sørloth til TV 2.

Gunnar Halle

Tidligere landslagsspiller Gunnar Halle gjestet den nyoppstartede podkasten H.U.B denne uken.

Hør hele episoden på Spotify.

– Det setter oss litt tilbake at Haaland mangler. Han har hatt en eventyrlig sesong. Det påvirker Norge og det påvirker nok Spania også. De senket nok skuldrene litt. Litt dårlig følelse, det er noe de andre spillerne bare må glemme, sier Halle og fortsetter:

– Statistikken taler for Spania. Men de kommer fra et svakt VM-sluttspill. Det er mulig å få et resultat tror jeg. Spania kommer til å skape sjanser. Er det kollektive forsvarsspillet på plass, så kan Norge få med seg ett poeng, sier den tidligere landslagsbacken.

Han har tro på at norske fans kan reise til Tyskland sommeren 2024.

– Det er en veldig god mulighet til å ta seg til EM. Vi har et par i verdensklasse, så jeg tror Norge klarer det.

Norge er i gruppe A sammen med Spania, Georgia, Skottland og Kypros. De to beste går direkte til EM.

Går Norge til EM? 1.50 i odds.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler