tipping

Norsk fotball tilbake og ca. 5 millioner i Bonuspotten

Bonuspotten i Tipping skal utbetales til alle med 12 rette på Lørdagskupongen. På kupongen finner vi tre norske seriekamper.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:31. mars 2022Endret:3. januar 2023

Bonuspotten har igjen passert taket på 3 millioner. Det betyr utbetaling til alle med 12 rette på den kommende Lørdagskupongen. I den samlede tolverpotten ligger det ca. 5 millioner.

Med 12 sikrer du deg en del av kaka. 

Her kan du tippe, innleveringsfrist lørdag 15.55.

Seriestart i Eliteserien

Denne gangen er det en norsk-engelsk kupong.

Slik ser kupongen ut:

 1. Molde - Vålerenga

 2. HamKam - Lillestrøm

 3. Sandnes Ulf - Bryne

 4. Manchester United - Leicester

 5. Burnley - Manchester City

 6. Chelsea - Brentford

 7. Wolverhampton - Aston Villa

 8. Leeds - Southampton

 9. Brighton - Norwich

 10. Queens Park Rangers - Fulham

 11. Bournemouth - Bristol City

 12. Stoke - Sheffield United

De to første kampene på kupongen er de to første kampene som spilles i Eliteserien 2022. Kamp 1 mellom Vålerenga og Molde er årets første toppkamp. Molde har brukt vinteren på å drille inn ny formasjon, mens Vålerenga ønsker å revansjere fjorårets sjuendeplass.

Kamp 2 er Eliteseriens første. Foran et fullsatt Briskeby skal HamKam gjøre comeback i Eliteserien. 14 år har det gått siden det sist ble spilt Eliteserie-fotball i byen.

Motstander er Lillestrøm som kommer med en meget solid fanskare til serieåpningen.

TILBAKE: Jakob Michelsen (t.v) er ny HamKam-trener for sesongen. Aleksander Melgalvis møter sin tidligere klubb i serieåpningen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.

Obos-ligaen starter også opp i helga. Lørdag sparker to lag fra Rogaland det hele i gang når Sandnes Ulf får besøk av Bryne på Øster Hus Arena.

Engelsk ball

De øvrige ni kampene er fra engelsk Premier League og Championship.

Begge Manchester-lagene skal i aksjon. United får besøk av Leicester, mens City gjester Burnley. United har havnet bakpå i kampen om topp fire og trenger sårt tre poeng. City på sin side har mistet forspranget til Liverpool. Når City tar avspark risikerer de å være bak Liverpool, som skal ut i tidligkampen lørdag.

Her kan du tippe.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler