tipping

Norsk fotball tilbake og ca. 5 millioner i Bonuspotten

Bonuspotten i Tipping skal utbetales til alle med 12 rette på Lørdagskupongen. På kupongen finner vi tre norske seriekamper.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:31. mars 2022Endret:3. januar 2023

Bonuspotten har igjen passert taket på 3 millioner. Det betyr utbetaling til alle med 12 rette på den kommende Lørdagskupongen. I den samlede tolverpotten ligger det ca. 5 millioner.

Med 12 sikrer du deg en del av kaka. 

Her kan du tippe, innleveringsfrist lørdag 15.55.

Seriestart i Eliteserien

Denne gangen er det en norsk-engelsk kupong.

Slik ser kupongen ut:

 1. Molde - Vålerenga

 2. HamKam - Lillestrøm

 3. Sandnes Ulf - Bryne

 4. Manchester United - Leicester

 5. Burnley - Manchester City

 6. Chelsea - Brentford

 7. Wolverhampton - Aston Villa

 8. Leeds - Southampton

 9. Brighton - Norwich

 10. Queens Park Rangers - Fulham

 11. Bournemouth - Bristol City

 12. Stoke - Sheffield United

De to første kampene på kupongen er de to første kampene som spilles i Eliteserien 2022. Kamp 1 mellom Vålerenga og Molde er årets første toppkamp. Molde har brukt vinteren på å drille inn ny formasjon, mens Vålerenga ønsker å revansjere fjorårets sjuendeplass.

Kamp 2 er Eliteseriens første. Foran et fullsatt Briskeby skal HamKam gjøre comeback i Eliteserien. 14 år har det gått siden det sist ble spilt Eliteserie-fotball i byen.

Motstander er Lillestrøm som kommer med en meget solid fanskare til serieåpningen.

TILBAKE: Jakob Michelsen (t.v) er ny HamKam-trener for sesongen. Aleksander Melgalvis møter sin tidligere klubb i serieåpningen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.

Obos-ligaen starter også opp i helga. Lørdag sparker to lag fra Rogaland det hele i gang når Sandnes Ulf får besøk av Bryne på Øster Hus Arena.

Engelsk ball

De øvrige ni kampene er fra engelsk Premier League og Championship.

Begge Manchester-lagene skal i aksjon. United får besøk av Leicester, mens City gjester Burnley. United har havnet bakpå i kampen om topp fire og trenger sårt tre poeng. City på sin side har mistet forspranget til Liverpool. Når City tar avspark risikerer de å være bak Liverpool, som skal ut i tidligkampen lørdag.

Her kan du tippe.

Relaterte artikler