oddsen

Nye scoringer fra Haaland i Manchester-derbyet?

Lørdag får Manchester United besøk av byrival Manchester City. Blir det nye susere fra Premier Leagues toppscorer Erling Braut Haaland?

MÅLFEST?: I forrige Manchester-derby ble det scoret ni mål. Blir det en ny målfest lørdag?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. januar 2023

Manchester City er fem poeng bak serieleder Arsenal og fire foran byrival Manchester United. Lørdag er det klart for Manchester-derby på Old Trafford. 

På Oddsen er Manchester City favoritt til å vinne helgens derby med en odds på 1.77. Oddsen på uavgjort er 3.85, mens oddsen på United-seier er 4.10. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Manchester United har 11 seire på 17 kamper og har ikke tapt i Premier League siden starten av november, da de tapte 3-1 mot Aston Villa.

Manchester Citys norske superspiss Erling Braut Haaland har putta 21 scoringer så langt denne sesongen. Blir det flere lørdag?

De lyseblå har vunnet 12 av sine 17 kamper i Premier League.

City har vunnet de tre siste Manchester-derbyene

Manchester United har vunnet Manchester-derbyet flest ganger. City har vunnet de tre siste. 

Manchester United har ikke vunnet det populære by-derbyet siden 7. mars i 2021. Da slo de Manchester City 2-0 på Ethiad. Forrige kamp mellom byrivalene ble spilt 2. oktober i fjor, og da vant City 6-3.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  

Arsenal topper fortsatt tabellen

I tillegg til Manchester-derbyet spilles det ni kamper i Premier League denne helgen, blant annet London-derbyet Tottenham-Arsenal.

Kaptein Martin Ødegaard er blant de heteste navnene i Premier League om dagen. Arsenal topper tabellen i Premier League med 44 poeng. «The Gunners» har vunnet 14 av sesongens 17 kamper.. 

«Spurs» var lenge på topp-4 på tabellen, men er nå på 5. plass, to poeng bak Manchester United som har én kamp mindre spilt.

På Oddsen er Arsenal knepen favoritt til å vinne med en odds på 2.15. På uavgjort er oddsen 3.50, mens seier til Tottenham har en odds på 3.15.

Helgens Premier League-kamper:

Fredag

Lørdag

Søndag

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler