oddsen

OBOS-ligaen: Kan Stjørdals/Blink stoppe suverene Brann?

Søndag braker det løs i OBOS-ligaen igjen etter snart en måned pause. Serieleder Brann som ikke har tapt i år møter Stjørdals-Blink.

UBESEIRET: Hittil ubeseirede Mathias Rasmussen og Brann reiser til M.U.S Stadion Sandskogan og Stjørdals-Blink på søndag.NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. juni 2022Endret:3. januar 2023

Etter nedrykket til OBOS-ligaen i fjor har Brann fått en solid start på sesongen. To uavgjort, fem seire og tabelltopp er fasiten så langt.

Omtrent et halvt år har gått siden den innholdsrike og avgjørende kvalikfinalen mellom Brann og Jerv ble spilt på Intility Arena. Jerv ble for sterke - og Branns nedrykk til OBOS-ligaen var et faktum.

Fått tilbake selvtilliten i OBOS-ligaen

Forrige gang Brann rykket ned fra Eliteserien var i 2014. Da rykket de opp igjen på første forsøk. Foreløpig ligger bergenserne an til å gjenta bedriften.

Søndag reiser Brann nordover til M.U.S Stadion Sandskogan og Stjørdals-Blink. Trønderne ligger nest nederst på tabellen etter seks tap og kun en seier hittil i årets sesong.

Brann er favoritter på Oddsen. I skrivende stund er det 1,33 på seier til bergenserne, 5,10 på uavgjort, mens den er 7,00 på seier til Stjørdals-Blink. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Start tar imot Stabæk

Søndagens andre kamp er mellom Start og Stabæk. Lagene ligger på henholdsvis 7. og 3. plass i OBOS-ligaen før søndagens kamp. Kun tre poeng skiller lagene.

Søndag får vi svaret på om Stabæk øker avstanden og fester grepet om en topp 3-plassering eller om Start tetter avstanden og klatrer oppover mot toppen av tabellen.

Det er 2,30 i odds på seier til Start, 3,55 på uavgjort og 2,70 på at Stabæk tar med seg alle poengene.

Resten av runden spilles mandag.

Søndag:

  • Start - Stabæk kl 15.00 (MAX/TV 2 Play)

  • Stjørdals-Blink - Brann kl 15.00 (ES+1/TV 2 Play)

Mandag:

  • Fredrikstad - Raufoss kl 18.00 (ESN/TV 2 Play)

  • Sandnes Ulf - KFUM kl 18.00 (ES+1/TV 2 Play)

  • Kongsvinger - Grorud kl 18.00 (ES+2/TV 2 Play)

  • Skeid - Sogndal kl 18.00 (ES+3/TV 2 Play)

  • Åsane - Ranheim kl 18.00 (ES+4/TV 2 Play)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler