oddsentipping

Ødegaard i storform før helgens Nord-London-derby

Martin Ødegaard og Arsenal ydmyket en av byrivalene i midtuken. Nå kan de øke forsprang på tabelltoppen, hvis de fortsetter seiersrekken i helgens Nord-London-derby.

LONDON-OPPGJØR: Arsenal knuste byrival Chelsea tidligere i uken. Nå venter rivalene fra Nord-London i helgens kommende derby mot Tottenham.Copyright (c) 2023 Gorodenkoff/Shutterstock. No use without permission.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:26. april 2024

Drømmen om ligagull i Premier League lever for flere lag, når sesongen nå går mot slutten.

Arsenal troner øverst på tabellen, ett poeng foran fjorårets seriemester Manchester City, som har en kamp mindre spilt. Liverpool ligger på tredjeplass, to poeng bak City.

Premier League på Oddsen

De tre gulljagende lagene skal alle i aksjon denne helgen. Høydepunktet er rivaloppgjøret i Nord-London, der Arsenal møter Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium.

Søndag 15.00: Tottenham - Arsenal, kampen på Oddsen

Arsenal er mestvinnende

Det første møtet mellom Arsenal og Tottenham var 4. desember 1909. Kun ett mål ble scoret i kampen der Arsenal vant 1-0.

Siden da har de to lagene fra Nord-London møttes 194 ganger.

På de snart 200 kampene har Arsenal vunnet flest med 81 seiere. Tottenham har vunnet 61 ganger, mens det har endt uavgjort 52 ganger.

Uavgjort ble det også i sesongens første Nord-London-derby i september i fjor, der det endte 2-2.

Ligaens beste bortelag

Martin Ødegaard og Arsenal er fulle av selvtillit før helgens rivaloppgjør og kommer rett fra storseier mot en annen byrival tidligere denne uken.

Allerede etter fem minutter scoret Leandro Trossard kampens første mål for Arsenal. Målet ble det eneste i førsteomgang, før Ben White og Kai Havertz begge scoret to mål i andreomgang. Ødegaard sto for to av de målgivende pasningene.

Arsenal har spilt 17 av årets ligakamper på bortebane og har vunnet elleve av dem. Det gjør de til et av ligaens mestvinnende lag på bortebane.

For to uker siden tapte de hjemme mot Aston Villa. Tapet er det eneste i ligaen i 2024.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kjemper om topp fire

Tottenham ligger på femteplass på tabellen i Premier League og har sju poeng ned til Manchester United på plassen bak. Kun seks poeng skiller opp til den viktige fjerdeplassen og Aston Villa som har to kamper mer spilt.

«Spurs» har vunnet 18 av 32 ligakamper denne sesongen, men kommer fra veldig varierende resultater. På de siste ti kampene har Tottenham vunnet fem, tapt tre og spilt uavgjort i to. For to uker siden tapte de 4-0 borte mot Newcastle.

Puster ligalederen i nakken

Liverpool og Manchester City har heller ikke gitt opp håpet om å vinne ligagull denne sesongen.

Etter nyttår ledet Liverpool ligaen nesten sammenhengende i tre måneder, før de mistet ledelsen og forspranget.

Den siste måneden har heller ikke vært den beste for Liverpool. Først tapte de 3-0 hjemme mot Atalanta og røk deretter ut av Europa League. I ligaen ble det tap mot Crystal Palace for to uker siden, før de tidligere denne uka gikk på et tungt tap i Merseyside-derbyet mot Everton.

Neste motstander er tabellåtter West Ham.

Manchester City røk ut av Champions League etter å ha tapt på straffesparkkonkurranse i kvartfinalen mot Real Madrid. I samme kamp måtte toppscorer Erling Braut Haaland ut med en skade og har ikke vært en del av City-troppen siden.

I motsetning til Arsenal og Liverpool har City 33 ligakamper bak seg denne sesongen og har dermed en kamp mindre spilt. Torsdag kveld vant de 4-0 borte mot Brighton, før de i helgen er favoritter mot Nottingham Forest.

Premier League på Oddsen

Helgens kamper i Premier League

Slik spilles helgens kamper i Premier League.

Lørdag

West Ham - Liverpool kl. 13.30

Wolverhampton - Luton kl. 16.00

Manchester United - Burnley kl. 16.00

Fulham - Crystal Palace kl. 16.00

Newcastle - Sheffield United kl. 16.00

Everton - Brentford kl. 18.30

Aston Villa - Chelsea kl. 21.00

Søndag

Tottenham - Arsenal kl. 15.00

Bournemouth - Brighton kl. 15.00

Nottingham Forest - Manchester City kl. 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler