oddsenfantasysport

Ødegaard og «The Gunners» er i kanonform – klar favoritt før tirsdagens CL-oppgjør

Martin Ødegaard og Arsenal imponerte i Champions League-comebacket for to uker siden, etter å ha vært ute av turneringen i seks år. Tirsdag fortsetter gruppespillet i 2. runde.

ANDRE RUNDE: Tirsdag og onsdag denne uken spilles kampene i andre runde av gruppespillet i Champions League. Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:2. oktober 2023

Gruppespillet i sesongens Champions League er i gang og alle klubbene har til nå spilt en kamp. Tirsdag fortsetter gruppespillet når åtte nye kamper skal spilles i 2. runde.

FC København, med Birger Meling og Mohamed Elyounoussi, får storfint besøk av Bayern München, mens Manchester United tar imot Galatasaray.

Samtidig venter tøff motstand for italienske Napoli, som skal møte Real Madrid – klubben som har vunnet Champions League 14 ganger tidligere.

Arsenal fikk en perfekt start på sesongens gruppespill og tok rundens nest største seier med 4-0 hjemme mot PSV Eindhoven – kun slått av Barcelona som vant 5-0.

Franske Lens er neste utfordrer i gruppespillets 2. runde.

Tirsdag 21.00: Lens - Arsenal, kampen på Oddsen

Ødegaard med sitt første Champions League-mål

Oppgjøret mot nederlandske PSV var Martin Ødegaards første kamp i Champions League som Arsenal-spiller. Drammenseren noterte seg da for sitt aller første mål i den gjeve turneringen, i tillegg til å servere Saka på hans 1-0-scoring. For «The Gunners» ble det altså et svært hyggelig gjensyn med CL etter seks sesonger utenfor.

Ødegaard var for øvrig ikke helt uten Champions League-erfaring. I 2020/21-sesongen spilte han sju CL-kamper for Real Madrid.

I fjorårets sesong ble Ødegaard en av Arsenals to toppscorere med 15 mål i Premier League. Etter sju spilte ligakamper denne sesongen har nordmannen scoret tre mål, mens han i Champions League står med ett mål etter en kamp.

Ikke tapt siden mai

I helgen spilte Arsenal mot Bournemouth i sesongens sjuende Premier League kamp, der de tok sesongens femte seier. Kaptein Martin Ødegaard scoret kampens andre mål, men var involvert i alle de fire målene.

Sett bort ifra en treningskamp i sommer, har ikke Arsenal tapt siden 20. mai i år.

Det har sikret «The Gunners» tredjeplassen på tabellen i Premier League. Helt likt med Tottenham og kun ett poeng bak serieleder Manchester City.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fransk motstander med to strake seiere

Arsenal-motstander Lens spilte uavgjort mot Sevilla i sin første kamp i gruppespillet.

Lens ligger på 15. plass i den franske toppdivisjonen, Ligue 1. Etter sju spilte kamper står Lens med to seiere, en uavgjort og fire tap. I sesongstarten ble det tap, før det ble ytterligere tre tap på de fire neste kampene.

De to siste kampene har Lens vunnet med et mål.

På Oddsen er Arsenal favoritt til å vinne, med 1.58 i odds. Oddsen på uavgjort er 4.10, mens den er 5.20 på seier til Lens (oddsen kan endre seg før kampstart).

Tirsdagens kamper i gruppespillet

Red Bull Salzburg - Real Sociedad kl. 18.45

Union Berlin - Braga kl. 18.45

Inter - Benfica kl. 21.00

Lens - Arsenal kl. 21.00

Napoli - Real Madrid kl. 21.00

FC København - Bayern München kl. 21.00

Manchester United - Galatasaray kl. 21.00

PSV Eindhoven - Sevilla kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler