oddsenvinnerhistorie

Ødegaard og Arsenal sikrer CL-plassen med seier mot Spurs

Mye står på spill når London-rivalene Tottenham og Arsenal barker sammen torsdag. Arsenal-seier betyr at Martin Ødegaard & Co spiller Champions League-fotball til høsten.

MYE PÅ SPILL: Arsenal er i førersetet i kampen om Champions League-plass før torsdagens bortekamp mot Tottenham.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. mai 2022Endret:3. januar 2023

Arsenal som ligger på fjerdeplassen har bortekamp mot Tottenham torsdag. «The Gunners» er fire poeng foran Tottenham. Begge lagene har to kamper igjen etter denne. Det betyr at Arsenal med seier vil sikre seg en plass i Champions League.
Premier League på Oddsen

Uavgjort eller Tottenham-seier innebærer at Spurs fortsatt har mulighet til å knipe fjerdeplassen.

Arsenal har nylig tatt skalpen på to andre London-rivaler på bortebane. 20. april slo de Chelsea 5-2 på Stamford Bridge og 1. mai ble det 2-1 borte mot West Ham. Torsdag kveld kan de altså ta sin tredje strake borteseier mot en London-klubb.

I skrivende stund er oddsen 2,05 på Tottenham-seier, 3,50 på uavgjort, mens den er 3,35 på seier til Arsenal. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler