oddsen

Øker Verstappen VM-ledelsen på Red Bull Ring?

Denne helgen fortsetter Formel 1-sirkuset i Østerrike. Max Verstappen leder VM sammenlagt, og spørsmålet er om Verstappen og Red Bull øker forspranget i helgens løp på hjemmebane?

VM-LEDER: Max Verstappen leder VM-sammendraget i Formel 1. I helga har han mulighet til å ta sin sjuende seier i år og sin femte seier på Red Bull Ring.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:7. juli 2022Endret:15. mars 2023

Etter at halve sesongen er unnagjort leder Max Verstappen VM,34 poeng foran team-kamerat Sergio Perez, Samtidig øker stadig Red Bull-teamets ledelse i årets konstruktørmesterskap. I helgen kan både Verstappen og teamet øke ledelsen på hjemmebanen Red Bull Ring.

Verstappen mestvinnende

Med seks seiere og en tredjeplass har Max Verstappen kun vært utenfor pallen tre ganger. Red Bull-fører Sergio Perez ligger på andreplass, og rett bak ham er de to Ferrari-førerne Charles Leclerc og Carlos Sainz. Sistnevnte tok karrierens første Formel 1-seier på Silverstone forrige helg.

Her er løpet på Oddsen

I tillegg til å ligge godt an sammenlagt er Max Verstappen føreren med flest seiere på Red Bull Ring. Fire ganger tidligere har han vunnet i Østerrike, og kun to av dagens Formel 1-kjørere har tidligere vunnet der, de to er Lewis Hamilton og Valtteri Bottas.

Ferrari-kjører Charles Leclerc var nærmest en seier på Red Bull Ring i 2019 da han startet i pole posotion, men måtte se seg slått av Verstappen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Racerbane i landlige omgivelser

Red Bull Ring ligger landlig og idyllisk til omgitt av fjell og natur. Den ble bygget om på 90-tallet for å bli en kortere og mer moderne racerbane.

Nå inneholder banen på Red Bull Ring mange momenter. Første halvdel handler om størst og mest mulig fart da det er tre lange og rette strekninger. Deretter følger en rekke raske svinger, blant annet den spennende "Rindt right-hander" som er oppkalt etter Østerrikes første F1-mester Karl Jochen Rindt.

Formel 1 - sesongspill på Oddsen

Ferrari største konkurrent

Red Bull har vært overlegne denne sesongen med førsteplass og seier i 7 av 10 løp. Ferrari er så langt Red Bull-teamets største utfordrer med seier i de tre  øvrige løpene.

Forrige uke kjørte Ferrari-fører Carlos Sainz inn til sin første seier i karrieren på Silverstone i Storbritannia. Team-kamerat Charles Leclerc ledet i starten av sesongen, men er nå nede på tredjeplass.

De fire førerne fra Red Bull og Ferrari har vært i toppen hele denne sesongen og vunnet alle årets løp. Kun McLaren og Mercedes har vært i nærheten, men de har riktignok bare tatt tredjeplasser.

På Oddsen er Max Verstappen favoritt med 1,90 i odds. Bak ham følger Charles Leclerc med odds på 3,50, mens de to andre Red Bull- og Ferrari-førerne, Sainz og Perez begge har en odds på 10,00. (Husk at Oddsen kan endre seg frem til løpsstart).

Her er løpet på Oddsen

Formel 1 ser du på Viaplay. Selve løpet starter søndag kl. 15.00. Sprintløpet kjører lørdag kl 15.45.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler