oddsensport

Paris St. Germain er oddsfavoritter mot Barcelona

I kveld er det mer Champions League-moro. Paris St. Germain mot Barcelona og Atletico Madrid mot Borussia Dortmund.

SPENNING: Det er to kvartfinaler i Champions League i kveld. Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. april 2024

Tirsdag ble de to første kvartfinalene spilt. I den ene ble det 3-3 mellom Real Madrid og Manchester City, mens det ble 2-2 mellom Arsenal og Bayern München i den andre.

Returkampene spilles neste uke.

I kveld er det duket for nok en kveld med kvartfinaler. Paris St. Germain får besøk av Barcelona, og Atletico Madrid spiller hjemme mot Borussia Dortmund.

Champions League på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slo ut spansk lag

Paris St. Germain er oddsfavoritter mot Barcelona. I skrivende stund er det 1,97 på seier til franskmennene, 3,45 på uavgjort, mens det er 3,40 på at Barcelona skal ta første stikk. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart).

Paris St. Germain tok seg til kvartfinale etter å ha slått ut Real Sociedad i åttedelsfinalen. Paris St. Germain leder Ligue 1 hele 10 poeng foran Brest.

Onsdagens motstander Barcelona slo ut Napoli i åttedelsfinalen. Katalanerne har ikke tapt på sine siste ni seriekamper. Barcelona er på andreplass i La Liga, og det er åtte poeng opp til serieleder Real Madrid.

Storfavoritter

Atletico Madrid har hatt en litt skuffende sesong og ligger på fjerdeplass i La Liga – 17 poeng bak serieleder Real Madrid.

Atletico Madrid tok seg til kvartfinale etter å ha slått ut Inter i åttedelsfinalen. Madrid-klubben har kun ett tap på hjemmebane i serien denne sesongen.

Motstander Borussia Dortmund har fire seire på de fem siste kampene i Bundesliga, men er hele 23 poeng bak serieleder Bayer Leverkusen.

Dortmund tok seg til kvartfinale ved å slå ut PSV Eindhoven i åttedelsfinalen.

På oddsen er det Atletico Madrid som er favoritter. Det er 1,80 på seier til spanjolene, 3,65 på uavgjort, mens det er 4,20 på seier til Borussia Dortmund.

Atletico Madrid - Borussia Dortmund kl. 21.00

Paris St. Germain - Barcelona kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler