tippingvinnerhistorie

Pause ga nesten én million

En pause kan brukes til så mangt, for eksempel å telle opp 12 rette tippetegn. Da ga en tipper nesten én million kroner i premie 1. pinsedag.

12 rette Tipping tippekupongen
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:11. juni 2019Endret:2. januar 2023

Bonuspotten har stort sett hatt en tendens til å gå ganske ofte i pausetipping, men nå var det en stund siden sist noen hadde vært alene om 12 rette ved halvtid. På Søndagskupongen 1. pinsedag var derfor bonuspotten på godt over 700.000 kroner.

I tillegg var det jackpot.

Favorittfall

Så da en tipper fra Troms var den eneste som klarte å prikke inn 12 rette ved pause, ble det storutbetaling. Bonuspott, jackpot og ordinær tolverpott ga mannen en premie på hele 940 040 kroner.

Store pausefavoritter som Kjelsås og Ørn innfridde ikke mot de to larvikslagene Fram og Halsen, og da heller ikke Lyn forsvarte sitt favorittstempel borte mot Follo, ble det vanskelig å å få 12 rette. Men Troms-mannen klarte det, og vi gratulerer. Kupongen ble levert på norsk-tipping.no torsdag ettermiddag.

Jackpot fulltid

De tre nevnte overraskelsene ved pause holdt seg også til fulltid - ja, faktisk vant Halsen borte mot Ørn - noe som bare var krysset av på 9 prosent av tipperekkene.

Dermed endte vi opp uten noen med 12 rette ved fulltid - og det blir jackpot søndag 16. juni. Da er Eliteserien og Obosligaen tilbake på kupongen og vi får en ordinær tolverpott på cirka én million kroner.

Her kan du sette opp og levere tippekupongen din

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer. Her finner du mer om systemtipping (Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441).

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler