oddsen

PL: Ødegaard og Arsenal kan sende Leeds nærmere nedrykk

Arsenal kjemper om Champions League-plass, mens Leeds er på desperat poeng for å unngå nedrykk. Søndag møtes lagene på Emirates.

SPENNING: Det er drama både i topp og bunn før helgens runde i Premier League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. mai 2022Endret:3. januar 2023

Leeds ligger på trygg grunn, men er bare to poeng foran Everton som er på nedrykksplass før helgens runde. Leeds har én kamp mer spilt enn Everton.

Søndag skal Leeds til London for å møte Martin Ødegaard og Arsenal. «The Gunners» har to tap på sine tre siste hjemmekamper. Leeds står med to seire og én uavgjort på sine tre siste bortekamper. Begge lagene trenger poeng, det ene for å knipe Champions League-plassen, det andre for å berge plassen.

Åtte måneder siden forrige borteseier

Everton kjemper i likhet med Leeds med nebb og klør for å ikke å rykke ned til Championship. De blå fra Liverpool har ikke vunnet på bortebane denne sesongen siden 2-0-seieren mot Brighton 28. august.

Sesongen har vært en gedigen skuffelse, og nå står klubben med begge beina godt planta i nedrykksstriden. Søndag spiller Everton borte mot Leicester som ikke er innblandet i verken topp- eller bunnstrid. Leicester er uten seier på sine fire siste hjemmekamper.

Reiser City seg etter CL-skuffelsen?

Serieleder Manchester City er ett poeng foran Liverpool. Begge lagene har fire kamper igjen. Lørdag spiller Liverpool, som bare for noen dager siden ble klare for Champions League-finale, hjemme mot Tottenham. Jürgen Klopp & Co er fremdeles uten hjemmetap i serien og står med 14 trepoengere og tre uavgjort. Målforskjellen hjemme på Anfield er imponerende 45-7.

Lørdagens motstander Tottenham er med i kampen om en Champions League-plass til høsten. Opp til London-rival Arsenal på fjerdeplass er det to poeng. Spurs er uten tap på sine tre siste bortekamper.

Manchester City spiller hjemme mot Newcastle søndag. I midtuka røk City ut i semifinalen i Champions League etter å ha tapt 3-1 borte mot Real Madrid. Tapet var selvsagt tungt å svelge for Pep Guardiola og hans menn, som garantert er revansjesugne før helgens møte med Newcastle.
Manchester City er Premier Leagues nest beste hjemmelag etter Liverpool. City har 13 seire, to tap og to uavgjort.

Lørdag:

  • Brentford - Southampton kl. 13.30

  • Burnley - Aston Villa kl. 16.00

  • Chelsea - Wolverhampton kl. 16.00

  • Crystal Palace - Watford kl. 16.00

  • Brighton - Manchester United kl. 18.30

  • Liverpool - Tottenham kl. 20.45

Søndag:

  • Arsenal - Leeds kl. 15.00

  • Leicester - Everton kl. 15.00

  • Norwich - West Ham kl. 15.00

  • Manchester City - Newcastle 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler