oddsentippingfantasy

Podkasten H.U.B med Stig-André Berge og Amalie Snøløs

Glad i sport og podkast? Da er H.U.B midt i blinken for deg.

Norsk Tipping
Publisert:April 28, 2023Endret:June 7, 2023

H.U.B er Norsk Tippings sportspodkast. Her er både små og store idretter temaet.

Stig-André Berge og Amalie Snøløs er med som faste medprogramledere.

  • Berge la bryterskoene på hyllen etter VM på hjemmebane i 2021. Dermed var en over 20 år gammel karriere over. Berge fikk med seg bronse fra både VM og OL. OL-medaljen kom i Rio-OL 2016. På den følgende idrettsgallaen vant han Årets forbildet, utøvernes pris og årets navn. Han trente også brytelandslaget én sesong etter at han la opp.

  • Snøløs ble et kjent ansikt etter sin deltakelse i Farmen i 2017. Det mange ikke vet er at hun hadde en aktiv fotballkarriere bak seg før det. Hun debuterte for Amazon Grimstad i Toppserien i 2013 som 17-åring og fikk en J16-landskamp året før.

Hver uke er aktuelle gjester på besøk og med ulike temaer innenfor sportens verden.

Podkasten kan du høre der du hører podkaster gratis.

Spotify.

Itunes.

Google Podcasts.

Nedenfor ligger en oversikt over alle innspilte episoder så langt.

Episode 11 - Christer Francke

Tennis og French Open er fokuset. Har du sett på tennis på tv, så kjenner du garantert igjen stemmen til Christer Francke.

Episode 10 - Christian Hunstad

I denne episoden er Fantasy fokuset. Hunstad er en del av Viaplays Fantasy Premier League-podkast og har en rekke topplasseringer å se tilbake til.

Før den siste runden i Premier League setter Christian opp sitt lag til "Full runde"-turneringen. Lag setter også Stig-André Berge opp. Med helt andre premisser.

Episode 9 - Jan Gunnar Solli

Jan Gunnar Solli var en del av Rosenborgs storhetstid og fikk i tillegg oppleve et seriegull med Brann. Han har også spilt utenlands med noen av verdens største stjerner.

Hør Solli fortelle om sin karriere og betydningen av cupfinalen og 16. mai.

Episode 8 - Alexander Bonsaksen

Alexander Bonsaksen takket nei til VM-spill i forkant av mesterskapet og skal i stedet følge mesterskapet under den nye landslagssjefen som ekspert.

Hør Frisk-backen fortelle om det kontroversielle klubbvalget i fjor sommer, VM-neiet og mye mer.

Episode 7 - Simon Mesfin

Lillestrøms sportssjef gjestet podkasten to dager etter derbyseieren mot Vålerenga. Mesfin forteller om den siste elleville uka og sine 12 år i forskjellige roller i Lillestrøm.

Episode 6 - Cecilie Fiskerstrand

Fiskerstrand skulle endelig vokte buret for Norge i et mesterskap da korsbåndet røk. Det siste året har hun kjempet seg tilbake til toppform. Nå spiller hun fotball igjen og et nytt mesterskap nærmer seg.

Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 5 - Ray Tørnkvist

Ray Tørnkvist har vært på over 900 baner i England og over 400 i Tyskland. Leeds-supporteren er også leder for Supporterunionen for britisk fotball.

Programledere: Espen Skyrud og Stig-André Berge.

Episode 4 - Kristian Kjelling

Kristian Kjelling hadde en innholdsrik spillerkarriere med opphold i både Spania og Danmark. For landslaget var han en del av en generasjon som aldri nådde helt opp. Nå kommenterer han når landslaget kjemper om medalje år etter år. I tillegg er han både daglig leder og trener i Drammen.

Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 3 - Joacim Jonsson

Alt om Eliteserie-starten. Svenske Joacim Jonsson fyrte løs på tv-skjermen gjennom jobben som en ekspert i mange år. Nå er han selv en aktør og skal lede Vålerenga tilbake mot toppen.

Programledere: Lars Hulleberg og Amalie Snøløs.

Episode 2 - Tobias Johansson

I mai er det igjen duket for hockey-VM, for Norge markerer det ny æra. Roy Johansen og Petter Thoresen har ledet landslaget siden 2001. Nå har en "ukjent" svenske tatt over. Bli kjent med den nye landslagssjefen i episoden.

Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 1 - Gunnar Halle

Tidligere landslagsback og nåværende trener i Hønefoss gjestet den første episoden. Spania-Norge og seriestarten i Toppserien er temaene for episoden.

Programledere: Lars Hulleberg og Amalie Snøløs.

Relaterte artikler