oddsentippingfantasy

Podkasten H.U.B med Stig-André Berge og Amalie Snøløs

Glad i sport og podkast? Da er H.U.B midt i blinken for deg.

SPORTSPODKAST: H.U.B er en sportspodkast fra Norsk Tipping med aktuelle gjester hver uke.Mina
Norsk Tipping
Publisert:28. april 2023Endret:7. desember 2023

H.U.B er Norsk Tippings sportspodkast. Her er både små og store idretter temaet.

Stig-André Berge og Amalie Snøløs er med som faste medprogramledere.

  • Berge la bryterskoene på hyllen etter VM på hjemmebane i 2021. Dermed var en over 20 år gammel karriere over. Berge fikk med seg bronse fra både VM og OL. OL-medaljen kom i Rio-OL 2016. På den følgende idrettsgallaen vant han Årets forbildet, utøvernes pris og årets navn. Han trente også brytelandslaget én sesong etter at han la opp.

  • Snøløs ble et kjent ansikt etter sin deltakelse i Farmen i 2017. Det mange ikke vet er at hun hadde en aktiv fotballkarriere bak seg før det. Hun debuterte for Amazon Grimstad i Toppserien i 2013 som 17-åring og fikk en J16-landskamp året før.

Hver uke er aktuelle gjester på besøk og med ulike temaer innenfor sportens verden.

Podkasten kan du høre der du hører podkaster gratis.

Spotify.

Itunes.

Google Podcasts.

Nedenfor ligger en oversikt over alle innspilte episoder så langt.

Episode 32 - Frode Thomassen og Freddy dos Santos

Årets seriemestere møter fjorårets seriemestere i sesongavslutning og cupfinale på Ullevaal Stadion. Daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen og tidligere Molde-spiller Freddy dos Santos deler sine tanker og tips før helgens cupfinale.

Episode 31 - Peder Seierstad og Hanna Oftedal Sagosen

De norske håndballjentene er klare for VM på hjemmebane fra 29. november. Peder Seierstad og Hanna Oftedal Sagosen deler sine forhåndstips før mesterskapet kastes i gang.

Episode 30 - Even Northug og Lotta Udnes Weng

Det er sesongstart for de norske langrennsløperne, som i den anledningen er på Beitostølen. Northug og Weng snakker om den kommende sesongen og deler hva som er deres mål.

Episode 29 - Carl-Erik Torp og Lene Mykjåland

Kvinnefotballen er i enorm utvikling, noe den historiske Champions League-deltakelsen for Brann understreker. Toppfotball for kvinner, utviklingen i sporten og Brann historiske bragd er også tema når Carl-Erik Torp og Lene Mykjåland gjester H.U.B.

Episode 28 - Jørgen Nilsen, Christer Rødseth og Stig André Berge

Årets «Skal vi danse» går mot slutten og finalen nærmer seg. Årets dansekonkurranse er tema når Jørgen Nilsen og Christer Rødseth gjester H.U.B sammen med medprogramleder og tidligere Skal vi danse-deltaker Stig André Berge.

Episode 27 - Ruben Gabrielsen og Fredrik Oldrup Jensen

«Hatoppgjøret» mellom Eliteserie-lagene Lillestrøm og Vålerenga beskrives som Norges heteste derby. Lillestrøms Ruben Gabrielsen og Vålerengas Fredrik Oldrup Jensen gjester H.U.B, der temaet er helgens kommende kamp mellom de to rivalene.

Episode 26 - Brede Hangeland

Tidligere landslagsspiller Brede Hangeland mener Norge fortsatt kan kvalifisere seg til europamesterskapet i fotball neste sommer. Hangeland forteller om de kommende kampene i EM-kvaliken og føler seg sikker på at Norge en dag kvalifiserer seg til et sluttspill.

Episode 25 - Joakim Mikkelsen og Lavrans Solli

Tidligere golfproff Joakim Mikkelsen er klar som kommentator for Ryder Cup i Viasat. Lavrans Solli er tidligere proffsvømmer i verdenseliten, men også en stor golf-entusiast. Golf-feberen herjer i Norge, og med Viktor Hovland i Ryder Cup er det mye å glede seg til.

Episode 24 - Eirik Aase

Eirik Aase startet en Twitter-konto der han skrev om sin fascinasjon for engelsk fotballs nest øverste nivå – Championship. Twitter-kontoen ble etter hvert utviklet til en hjemmeside, der Aase produserer tabelltips, forhåndsartikler og annet stoff tilknyttet Championship.

Episode 23 - Erik Follestad

Seriestart for Elitehockeyligaen nærmer seg. Tidligere hockeyspiller Erik Follestad er gjest når den kommende sesongstarten for den norske toppligaen er tema. Follestad forteller også om Lotto-kupongen som gikk nesten hele veien.

Episode 22 - Anne Bolsø

En ubetalt mobilregning ble starten på det Anne Bolsø selv omtaler som et «helvete». Samboeren hadde spilt bort nesten 1 million kroner og holdt problemene skjult. Tiden etter ble preget av trang økonomi, besøk hos flere hjelpeinstanser og tilbakefall, før det en dag ble for mye.

Episode 21 - Robert Hedin og Linn Jørum Sulland

Seriestarten i Rema 1000-ligaen er her. Tidligere landslagstrener Robert Hedin trener i år Fjellhammer, mens Linn Jørum Sulland er involvert i Oppsal. Kanskje blir det comeback på den nybakte moren.

Episode 20 - Eirik Bjørnø

Vikings daglig leder Eirik Bjørnø er på besøk. Klubben er i en enorm flytsone og Viking-sjefen forteller hvordan den siste tiden har vært og hvordan de holder beina godt plantet på jorden.

Episode 19 - Kasper Kvello

Kasper Kvello bedre kjent som Styrketreneren på TikTok er på besøk. Det blir snakk om både styrketrening og dansing med han og Stig-André Berge i studio. Programleder: Lars Hulleberg.

Episode 18 - Fantasyrådet

Premier League-sesongen nærmer seg. I førstepremien i Premier League-manager er det 1 million kroner. Fantasyrådet kommer med sine tips. Programleder: Lars Hulleberg.

Episode 17 - Tuva Hansen og Guro Bergsvand

Studio er flyttet til Ullevaal Stadion for denne spesialepisoden. Landslaget har startet VM-oppkjøringen. VM-uttatte Tuva Hansen og Guro Bergsvand er med. Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 16 - Solveig Gulbrandsen

Fotball-VM nærmer seg. Solveig Gulbrandsen har nest flest landskamper og følger nå landslaget som ekspert for TV 2. Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 15 - Helene Olafsen og Kristian Arnesen Strømshoved

For første gang skal et norsk lag delta i Tour de France. Verdens største sykkelritt er fokuset i denne sykkelepisoden.

Episode 14 - Arne Scheie

Før den viktige EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Skottland gjestet Arne Scheie podkasten.

Hør kommentatorlegenden her.

Episode 13 - Morten Eliassen

NM-veka i Stjørdal er temaet. Morten Eliassen er prosjektleder for arrangementet hvor det skal kåres en rekke Norgesmestere.

Episode 12 - Paul Thomas Clay

Champions League-finalen er i fokus med fotballkommentatoren Paul Thomas Clay på besøk. Programledere: Espen Skyrud og Stig-André Berge.

Episode 11 - Christer Francke

Tennis og French Open er fokuset. Har du sett på tennis på tv, så kjenner du garantert igjen stemmen til Christer Francke.

Episode 10 - Christian Hunstad

I denne episoden er Fantasy fokuset. Hunstad er en del av Viaplays Fantasy Premier League-podkast og har en rekke topplasseringer å se tilbake til.

Før den siste runden i Premier League setter Christian opp sitt lag til "Full runde"-turneringen. Lag setter også Stig-André Berge opp. Med helt andre premisser.

Episode 9 - Jan Gunnar Solli

Jan Gunnar Solli var en del av Rosenborgs storhetstid og fikk i tillegg oppleve et seriegull med Brann. Han har også spilt utenlands med noen av verdens største stjerner.

Hør Solli fortelle om sin karriere og betydningen av cupfinalen og 16. mai.

Episode 8 - Alexander Bonsaksen

Alexander Bonsaksen takket nei til VM-spill i forkant av mesterskapet og skal i stedet følge mesterskapet under den nye landslagssjefen som ekspert.

Hør Frisk-backen fortelle om det kontroversielle klubbvalget i fjor sommer, VM-neiet og mye mer.

Episode 7 - Simon Mesfin

Lillestrøms sportssjef gjestet podkasten to dager etter derbyseieren mot Vålerenga. Mesfin forteller om den siste elleville uka og sine 12 år i forskjellige roller i Lillestrøm.

Episode 6 - Cecilie Fiskerstrand

Fiskerstrand skulle endelig vokte buret for Norge i et mesterskap da korsbåndet røk. Det siste året har hun kjempet seg tilbake til toppform. Nå spiller hun fotball igjen og et nytt mesterskap nærmer seg.

Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 5 - Ray Tørnkvist

Ray Tørnkvist har vært på over 900 baner i England og over 400 i Tyskland. Leeds-supporteren er også leder for Supporterunionen for britisk fotball.

Programledere: Espen Skyrud og Stig-André Berge.

Episode 4 - Kristian Kjelling

Kristian Kjelling hadde en innholdsrik spillerkarriere med opphold i både Spania og Danmark. For landslaget var han en del av en generasjon som aldri nådde helt opp. Nå kommenterer han når landslaget kjemper om medalje år etter år. I tillegg er han både daglig leder og trener i Drammen.

Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 3 - Joacim Jonsson

Alt om Eliteserie-starten. Svenske Joacim Jonsson fyrte løs på tv-skjermen gjennom jobben som en ekspert i mange år. Nå er han selv en aktør og skal lede Vålerenga tilbake mot toppen.

Programledere: Lars Hulleberg og Amalie Snøløs.

Episode 2 - Tobias Johansson

I mai er det igjen duket for hockey-VM, for Norge markerer det ny æra. Roy Johansen og Petter Thoresen har ledet landslaget siden 2001. Nå har en "ukjent" svenske tatt over. Bli kjent med den nye landslagssjefen i episoden.

Programledere: Lars Hulleberg og Stig-André Berge.

Episode 1 - Gunnar Halle

Tidligere landslagsback og nåværende trener i Hønefoss gjestet den første episoden. Spania-Norge og seriestarten i Toppserien er temaene for episoden.

Programledere: Lars Hulleberg og Amalie Snøløs.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler