Seriestart i Norsk Tipping-ligaen

Seriestart i Norsk Tipping-ligaen

PODKASTEN OM NORSK TIPPING-LIGAEN: Sportssjef i Vålerenga Joachim Jonsson (i midten) gjester podkasten hvor seriestarten i de seks avdelingene diskuteres.

Seriestart i Norsk Tipping-ligaen

Med ekspertene Anders Rossvoll og Joacim Jonsson på laget, går "Podkasten om Norsk Tipping-ligaen" igjennom alle seks avdelinger og samtlige 84 lag.

De to øverste ligaene her i landet har allerede sparket i gang sesongen. Til helga skal også Norsk Tipping-ligaen i gang.

84 lag er fordelt på seks avdelinger. Vinneren i hver rykker opp, mens de tre nederste forsvinner ned et nivå.

I "Podkasten om Norsk Tipping-ligaen" kan du bli kjent med alle lagene.

Det er ikke rent lite å ha kontroll. Kun et fåtall her til lands har en oversikt. Heldigvis har vi hatt to av de med mest kunnskap på plass i podkasten.

Norsk Tippings egen oddsetter Anders Rossvoll og den ferske sportssjefen i Vålerenga Joacim Jonsson deler sin kunnskap med deg.

Tipp tabellene. Bli med i vår konkurranse og tipp tabellen i alle avdelingene.

I avdeling er Lyn den store favoritten. Oslo-klubben har misset på opprykket flere ganger nå, men i år mobiliseres det virkelig. Hør hva ekspertene tror.

I avdeling 2 er Hønefoss oddsfavoritt. Men Joacim Jonsson tror det er en annen klubb som stikker av med opprykket. Så skal også Førde og Florø spille på samme nivå igjen. Hvem ender øverst?
Våre eksperter er enige om én ting: Dette er den tøffeste og jevneste avdeling. I toppen er Vidar oddsfavoritt foran Fana. I andre enden av tabellen er det ingen som peker seg ut som en klar dumpekandidat. 
Fram Larvik rykket på utrolig vis ned fra PostNord-ligaen i fjor. For Eik Tønsberg røk opprykket i siste serierunde. Sammen med Pors skal de kjempe opprykket fra avdeling 4 denne sesongen.
Trønderavdelinga har i år innslag fra Nord-Norge. Men hvem er egentlig favoritt til å rykke opp? 
Avdelingen med de lengste reisende. Lagene med nærhet til Gardermoen er paret opp med de som er lengst nord. Mjølner er oddsfavoritt foran Lørenskog og Gjelleråsen.

Episodene om de øvrige avdelingene blir publisert fortløpende gjennom uka. Denne artikkelen oppdateres når de er ute. 

Episodene blir publisert på Itunes, Spotify og Soundcloud blant annet.