oddsenfantasytipping

Haaland og City snart ett år uten hjemmetap – Ødegaard og Co. møter formsterk motstander

Manchester City og Haaland har ikke tapt på hjemmebane på snart ett år, mens Martin Ødegaard og Arsenal ikke har tapt i Premier League denne sesongen.

FOTBALLHELG: Denne helgen spilles ellevte runde av sesongens Premier League. Blir det endringer i toppen og bunnen av tabellen etter helgens ti kamper?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:2. november 2023

Etter 10 kamper i Premier League er det kun to lag som fortsatt har til gode å tape: Tottenham og Arsenal.

Tottenham troner øverst på tabellen med 26 poeng, mens Arsenal og Manchester City følger hakk i hel med 24 poeng.

Kun ett poeng bak følger Liverpool, som kommer fra tre strake seiere.

Manchester United har ikke imponert i høst, mens Chelsea kjemper for å komme seg på den øvre delen av tabellen.

Erling Braut Haaland og Manchester City møter ett av bunnlagene i helgens kamp. Senere samme kveld spiller Martin Ødegaard og Arsenal mot Newcastle i rundens storoppgjør.

Knuste byrivalen

Manchester City avsluttet fjorårets sesong med å vinne FA-cupen, Premier League og Champions League.

Så langt denne sesongen har de regjerende seriemesterne vunnet åtte av ti seriekamper. To overraskende tap mot Wolverhampton og Arsenal har gjort at de ikke topper tabellen.

Forrige helg var det duket for sesongens første Manchester-derby på Old Trafford. Erling Braut Haaland scoret to mål og sto for en målgivende pasning, da City knuste byrivalen 3-0.

Lørdag kl. 16.00: Manchester City - Bournemouth, kampen på Oddsen

Kan øke seiersrekorden ytterligere

Manchester City har ikke tapt på Etihad siden 12. november i fjor. For to uker siden vant City 2-1 hjemme mot Brighton.

Seieren var Manchester Citys 21. strake seier på hjemmebane i år. Det er ny rekord for den lengste seiersrekken på hjemmebane i Premier League.

Lørdag er det Bournemouth sin tur til å møte det knallsterke hjemmelaget. Bournemouth ligger på 17. plass på tabellen etter seks tap og kun en seier på ti kamper. Seieren kom mot Burnley forrige helg.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Storseier i forrige ligakamp

I likhet med serieleder Tottenham har Arsenal fortsatt til gode å tape i Premier League denne sesongen. De ti første kampene har endt med sju seiere og tre uavgjort.

Så sent som i helgen vant Arsenal hele 5-0 hjemme mot Sheffield United. Eddie Nketiah scoret tre av målene og tok dermed sitt første Premier League hat-trick.

Arsenal er også tilbake i Champions League etter å ha vært utenfor turneringen i seks år. Etter tre spilte kamper i gruppespillet, to seiere og et tap, leder Arsenal sin gruppe.

Lørdag kl. 18.30: Newcastle - Arsenal, kampen på Oddsen

Skadepreget Ødegaard tilbake

Martin Ødegaard satt på benken i Arsenals storseier mot Sheffield United. Den norske landslagskapteinen har slitt med en hofteskade, men var tilbake i troppen i åttedelsfinalen i ligacupen mot West Ham onsdag kveld. Ødegaard kom inn ti minutter før ordinær tid og scoret «The Gunners» eneste mål, da de røk ut av cupen.

Ødegaard er på tredjeplass på listen over toppscorerne i Arsenal denne sesongen. Nordmannen har scoret tre mål i Premier League og et mål i Champions League.

Lørdagens motstander Newcastle har kun ett ligatap hjemme på St James' Park denne sesongen. Newcastle har også tatt sesongens største seier, etter at de vant 8-0 mot Sheffield United 24. september. Onsdag slo de Manchester United ut av ligacupen etter 3-0-seier.

Premier League 11. runde

Slik spilles denne helgens runde av Premier League:

Lørdag

Fulham - Manchester United kl. 13.30

Burnley - Crystal Palace kl. 16.00

Everton - Brighton kl. 16.00

Brentford - West Ham kl. 16.00

Manchester City - Bournemouth kl. 16.00

Sheffield United - Wolverhampton kl. 16.00

Newcastle - Arsenal kl. 18.30

Søndag

Nottingham Forest - Aston Villa kl. 15.00

Luton Town - Liverpool kl. 17.30

Mandag

Tottenham Hotspur - Chelsea kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler