oddsen

Kan Liverpool stoppe Haaland & co.?

Kun ett poeng skilte lagene i fjor. Etter ti kamper denne sesongen kan Manchester City lede med 16 poeng på Liverpool, hvis de vinner på Anfield søndag.

GIGANTOPPGJØR: Søndag 16. oktober kl. 17.30 braker det løs på Anfield når Liverpool spiller mot Manchester City for første gang siden slutten av juli i år.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Innspurten på Premier League forrige sesong ble en jevn og spennende kamp mellom Manchester City og Liverpool. Etter 38 spilte kamper endte Manchester City opp med en seier og et poeng mer enn sesongens største konkurrent, og ble derfor seriemestere i Premier League 2021/22.

Forrige gang de to lagene møttes var i Community Shield-kampen 30. juli i år. Den gangen var det Liverpool som ble det beste laget da de vant 3-1. Søndag møtes de to topplagene igjen, denne gangen på Liverpools hjemmebane Anfield.

Gigantoppgjør mellom fjorårets ener og toer

Kun et poeng skilte de to lagene som toppet tabellen i Premier League forrige sesong. Årets sesong ser derimot noe annerledes ut. Manchester City ligger på 2. plass, kun et poeng bak serieleder Arsenal. Liverpool er nede på en 10. plass med kun to seiere til nå. Liverpool har en kamp mindre spilt, men er riktignok hele 13 poeng bak Manchester City allerede.

Erling Braut Haaland startet Manchester City-karrieren sin med en målløs kamp mot Liverpool i Community Shield. I tiden etter har imidlertid Haaland blitt en målgarantist med 20 mål på sine første 13 kamper for klubben. Jærbuen troner alene øverst på toppscorerlisten i både Premier League og Champions League. 

Manchester Citys forrige kamp ble uten Haaland og uten mål. Nordmannen fulgte kampen mot FC København fra benken for første gang denne sesongen grunnet noen muskelforstyrrelser. Det er derfor noe usikkert om Haaland spiller i storkampen mot Liverpool.

På oddsen er de blåkledde fra Manchester favoritter til å ta seieren på søndag. Det er 1,77 på seier til City, 4,10 på uavgjort og 3,85 på at Liverpool stikker av med seieren.

PS. Oddsen kan endre seg fram til kampstart.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Arsenal har vunnet åtte av ni kamper

Martin Ødegaard & Co. har vært på tabelltoppen siden starten av sesongens Premier League. Søndag reiser Arsenal til Elland Road der de skal spille mot Leeds, som ikke har vunnet siden august i år.

Lørdagens siste kamp spilles mellom tabelltreer Tottenham og Everton. Tottenham har fire poeng opp til Arsenal på toppen og kun et tap så langt i år. Everton har tapt tre av sine kamper så langt i år, men vunnet to av de tre siste.

Chelsea ligger blant topp fire på tabellen og har vunnet de tre siste kampene sine. Søndagens motstander Aston Villa har kun vunnet to kamper så langt i sesongen og kommer fra to uavgjorte kamper.

Fredag:

Brentford - Brighton kl. 21.00

Lørdag:

Leicester City - Crystal Palace kl. 13.30

Wolverhampton - Nottingham Forest kl. 16.00 

Fulham - Bournemouth kl. 16.00

Tottenham - Everton kl. 18.30

Søndag:

Southampton - West Ham United kl. 15.00

Aston Villa - Chelsea kl. 15.00

Manchester United - Newcastle United kl. 15.00

Leeds United - Arsenal kl. 15.00

Liverpool - Manchester City kl. 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler