oddsen

PL: Klatrer Tottenham forbi City på tabellen?

Tabelltreer Tottenham puster Manchester City i nakken og kun målforskjell skiller de lagene. Tar «Spurs» poeng mot Manchester United onsdag, overtar de tabelltoppen.

KAMPÅND: Det kan bli endringer både i toppen, midten og bunnen av tabellen i Premier League etter kampene i sesongens 12. runde.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Helgens runde av Premier League ble av det innholdsrike slaget. Liverpool slo tilbake og viste storform da de påførte Erling Braut Haaland og Manchester City sesongens første tap. Manchester United viste derimot dårligere takter da de spilte uavgjort hjemme mot Newcastle.

Tottenham kan gå forbi City på tabellen

Tottenham har hatt en god sesong så langt i Premier League og ligger på en tredjeplass, helt likt med Manchester City. «Spurs» har i likhet med City vunnet sju kamper, spilt to uavgjorte og kun tapt en gang. På statistikken over sesongens toppscorere troner Tottenhams Harry Kane på andreplass, kun slått av Haaland.

Vinner Tottenham onsdag går de forbi Manchester City på tabellen og tar 2. plassen, riktignok med én kamp mer spilt. Arsenal - Manchester City er nemlig utsatt.

Syv poeng skiller Manchester United og Tottenham på tablellen. United ligger på femteplass med én kamp mindre spilt. Manchester United har hatt alt annet en jevne resultater så langt i år, med seier over Liverpool og tap mot Brentford. Vinner Manchester United mot Tottenham, har de kun ett poeng opp til Chelsea og den viktige fjerdeplassen på tabellen.

På Oddsen er Manchester United knepne favoritter til å ta seieren med odds på 2,30. Oddsen på Tottenham-seier er 2,85, mens det er 3,50 på uavgjort.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Liverpool kan nærme seg topp fire

Liverpool klatret opp åttendeplass etter seieren mot Manchester City i forrige kamp. Fjorårets tabelltoer har hatt en vanskelig start på årets sesong og bare vunnet tre av sine ni kamper. West Ham har like mange seire som Liverpool så langt i år, men fem tap gjør at «The Hammers» ligger på 12. plass.

Med tre poeng mot West Ham vil Liverpool komme enda nærmere en topp-4. Skulle derimot West Ham vinne, klatrer de forbi Liverpool.

Chelsea ligger på fjerdeplass på tabellen og kommer fra fire strake seiere i Premier League. Med seier over Brentford onsdag vil London-klubben tette luka opp til både Tottenham, Manchester City og andreplassen. Brentford rykket opp til Premier League forrige sesong og endte 13. plass i fjor. «The Bees» har både vunnet og tapt tre kamper så langt  og ligger foreløpig på niendeplass på tabellen.

Tirsdag:

Brighton - Nottingham Forest kl. 20.30

Crystal Palace - Wolverhampton kl. 21.15

Onsdag:

Liverpool - West Ham kl. 20.30

Newcastle - Everton kl. 20.30

Brentford - Chelsea kl. 20.30

Bournemouth - Southampton kl. 20.30

Manchester United - Tottenham kl. 21.15

Torsdag:

Fulham - Aston Villa kl. 20.30

Leicester - Leeds kl. 21.15

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler