oddsen

Marerittsesong for Everton - jakter trepoenger mot Leicester

Tirsdag og onsdag spilles tre Premier League-kamper som ble utsatt i runde 18 på grunn av koronasmitte. Sesongen har vært en stor skuffelse for Everton, som tirsdag får besøk av Leicester.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:9. januar 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdag er det Everton - Leicester. Dette er en kamp mellom to lag som har hatt en skuffende sesong så lang, spesielt Everton som ligger helt nede på 15. plass.

Premier League på Oddsen

Mager fangst på Goodison Park

Everton har fem seire, fire tap og ni tap på 18 kamper og har bare fem lag bak seg på tabellen.
Hjemme på Goodison Park startet de sesongen med å vinne de tre første, men på de seks siste hjemmekampene er det kun blitt én seier.
Leicester har vært svake på bortebane og har bare to seire på fremmed gress. Den siste kom 24. oktober mot Brentford. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fem strake bortetap

Tirsdagens andre kamp er Southampton mot Brentford. Hjemmelaget ligger på 14. plass, og er to poeng og to plasser bak Brentford. Southampton har kun to hjemmeseire i PL denne sesongen. Seirene kom mot Aston Villa (1-0) og Leeds (1-0).

Premier League på Oddsen

Nyopprykkede Brentford står med fem strake bortetap. Sist de vant på fremmed gress var 3. oktober i fjor da de slo West Ham 2-1. Den andre borteseieren for sesongen kom mot Wolverhampton 18. september.

Norwich i kjempetrøbbel

Onsdag får West Ham besøk av Norwich. West Ham er på femteplass, bare ett poeng bak London-rival Arsenal. Seier over Norwich innebærer altså at West Ham passerer Martin Ødegaard & Co på tabellen.
Tabelljumbo Norwich er skikkelig ute å kjøre. De har tapt sine fem siste kamper, og før tapene var det to uavgjort. Sist det ble en trepoenger var 20. november mot Southampton.

Premier League på Oddsen

Tirsdag:

  • Everton Leicester kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Southampton - Brentford kl. 20.45 (TV2 Play)

Onsdag:

  • West Ham - Norwich kl. 20.45 (TV2 Play)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler