oddsen

PL: Stormer Ødegaard og Arsenal videre?

Det har gått på skinner for Martin Ødegaard og Arsenal i høst. Serielederen står med fire strake seire. Onsdag kommer Aston Villa til Emirates. 

MÅLFEST: Det er duket for midtukerunde i Premier League.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:29. august 2022Endret:3. januar 2023

Kun ett lag har full pott så langt i Premier League. Martin Ødegaard og Arsenal har vunnet fire kamper på rad og troner øverst på tabelltoppen, to poeng foran Manchester City, Tottenham og Brighton. På de to siste kampene har Ødegaard  scoret tre mål.

Onsdag spiller Arsenal hjemme mot Aston Villa som ligger på 15. plass på tabellen med kun tre poeng, hele ni poeng bak onsdagens motstander. Birmingham-klubben har en seier og tre tap.

Tar Arsenal sesongens femte strake seier?

Nederst med kun ett poeng 

Manchester United fikk en blytung start på årets sesong med tap mot Brentford og Brighton. Etter det har «de røde djevlene» slått tilbake med seire mot Liverpool og Southampton. 

Leicester har bare ett poeng, det tok de i seriepremieren mot Brentford. Deretter er det blitt tre strake tap. «The Foxes» ligger helt sist. 

Torsdag jakter Leicester sesongens første seier når de tar imot Manchester United hjemme på King Power Stadium.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premier Leagues toppscorer

Erling Braut Haaland og Manchester City ligger to poeng bak serieleder.

Den norske målmaskinen har scoret seks mål på fire kamper. I forrige kamp mot Crystal Palace, Haalands andre kamp på hjemmebanen Etihad, scoret nordmannen tre mål.

Nottingham Forest ligger på 14. plass på tabellen med fire poeng. Den nyopprykkede klubben står med to tap, en seier og en uavgjort på fire kamper. Onsdag får de tøff motstand når de reiser til Manchester for å møte Erling Braut Haaland og Manchester City.

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler