oddsen

Premier League-fotball hele nyttårshelgen

Som en topp avslutning på det innholdsrike fotballåret 2022, er årets siste helg fullstappet med Premier League-fotball. Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland er blant stjernene som skal i aksjon nyttårshelgen.

FULL RULLE: Det er Premier League-kamper gjennom hele nyåtrshelgen.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:26. desember 2022Endret:10. januar 2023

Nyttårshelgen byr på Premier League-fotball. Blant kampene finner vi Brighton - Arsenal, Wolverhampton - Manchester United og Manchester City - Everton.

Sjette juledag går startskuddet for årets siste fotball-helg når West Ham møter Brentford kl. 20:45, før Liverpool tar imot Leicester et kvarter senere hjemme på Anfield.

På Oddsen er West Ham knepen favoritt til å dra i land seieren med en odds på 2.00, mens det er 3.45 på uavgjort og 3.60 på seier til Brentford. Liverpool er derimot storfavoritt med en odds på 1.28, mens det er 5.50 på uavgjort og 9.35 på Leicester-seier. (Oddsen kan endre seg frem til spillstart).

Ødegaard og Arsenal suverene på topp

Martin Ødegaard er sammen med Erling Braut Haaland blant de heteste navnene i Premier League om dagen. I Arsenals kamp mot West Ham på Boxing Day briljerte Ødegaard med flere målsjanser og to målgivende. På årets siste dag skal Ødegaard og Co. spille sin siste kamp for året borte mot Brighton.

Arsenal topper tabellen i Premier League med 40 poeng. «The Gunners» har vunnet 13 av sesongens 15 kamper og er dermed også den mestvinnende klubben i sesongens Premier League. Brighton ligger på 7. plass, men har slått store lag som Manchester United og Chelsea tidligere i sesongen.

På Oddsen er Arsenal favoritt til å ta hjem seieren med en odds på 2.05. På uavgjort er oddsen 3.50, mens seier til Brighton har en odds på 3.35.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Haaland magi for siste gang i år

Erling Braut Haaland er toppscorer i Premier League og har vært en mål-maskin for Manchester City etter at han kom til klubben i sommer. I onsdagens kamp mot Leeds scoret nordmannen to mål og ble dermed den raskeste spilleren til å score 20 mål i den engelske toppligaen - og det på kun 14 kamper.

Manchester City ligger på andreplass på tabellen, fem poeng bak Arsenal på topp. De lyseblå har kun tapt en kamp hjemme på Etihad denne sesongen, der de lørdag tar imot Everton til årets siste kamp. Everton har tapt åtte av sesongens 16 kamper og ligger nede på en 17. plass, kun to poeng foran laget på jumboplassen. Everton kommer fra tre strake tap, mens City har to seiere og et tap på sine tre siste Premier League-kamper. 

På Oddsen er Haaland og Manchester City storfavoritter med en odds på 1.13. Oddsen på uavgjort er 8.00, mens Everton-seier har en odds på 17.00.

6. juledag:

Nyttårsaften

1. nyttårsdag

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler