oddsen

Premier League-innspurt: Dramatikk både i topp og bunn

Det begynner å dra seg til noe voldsomt både i topp- og bunnstriden i Premier League.

NERVØS SPENNING: Nærmer Liverpool seg topp-4 ytterligere i helgen, og hvordan klarer bynabo Everton seg mot serieleder Manchester City?Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:12. mai 2023Endret:14. mai 2023

Det er uhyre tett i bunnen av tabellen, og flere av lagene som kjemper mot nedrykk møter topplag i helgen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Før helgens kamper er det Leicester, Leeds og Southampton som ligger under streken. Tabelljumbo Southampton kan rykke ned i helgen. De er nødt for å vinne tre kamper på rad for å berge seg, i tillegg til at mange andre resultater må gå deres vei.

Southampton spiller hjemme mot Fulham lørdag. Southampton har ikke vunnet i Premier League siden 4. mars da de slo Leeds 1-0. Det var Southamptons andre seier denne sesongen.

Lørdagens motstander Fulham ligger midtnpå tabellen. De hadde tre strake tap, før de slo Leicester 5-3 sist.

Lenge uten seier

Leeds har seks matcher på rad uten seier. Lørdag får de besøk av tabelltreer Newcastle. Leeds har tatt 18 av sine 30 poeng på hjemmebane denne sesongen, men har ikke vunnet på sine tre siste hjemmekamper.

Leicester som er det tredje laget under streken møter Liverpool mandag kveld. Liverpool er skikkelig i dytten for tida, har seks strake seire og snuser på en topp 4-plassering.

Ser nedrykksspøkelset i øynene

Everton og Nottingham har også begge beina planta godt i nedrykksstriden. Everton er to poeng over streken. Lørdag spiller de hjemme mot Erling Braut Haaland og Manchester City. Everton overrasket stort da de slo Brighton 5-1 borte i forrige runde. Hjemme på Goodison Park har imidlertid ikke Everton vunnet siden de slo Brentford 1-0 11. mars.

Manchester City er seriens nest beste bortelag og står med 10 seire, tre uavgjort og tre tap på fremmed gress.

Før helgens runde er Manchester City ett poeng foran Arsenal. City har én kamp mindre spilt.

Martin Ødegaard og Arsenal spiller hjemme mot Brighton søndag. Arsenal hadde fire kamper på rad uten seier og rotet bort serieledelsen. Nå har de to kamper på rad uten tap - og må vinne resten for å ha håp om å passere Manchester City.

 

Lørdag:

Leeds - Newcastle kl. 13.30

Manchester United - Wolverhampton kl. 16.00

Aston Villa - Tottenham kl. 16.00

Chelsea - Nottingham kl. 16.00

Crystal Palace - Bournemouth kl. 16.00

Southampton - Fulham kl. 16.00

 

Søndag:

Everton - Manchester City kl. 15.00

Brentford - West Ham kl. 15.00

Arsenal - Brighton kl. 17.30

 

Mandag:

Leicester - Liverpool kl. 21.00

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler