oddsen

Premier Leauge: Bikkjeslagsmål om fjerdeplassen

Det hardner til i kampen om fjerdeplassen. Av de fire lagene som er involvert i dramaet, er det Tottenham som har vist best takter. 

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:14. april 2022Endret:3. januar 2023

I helgen spilles det seks kamper i Premier League. For øyeblikket er det Tottenham som ligger på fjerdeplassen som betyr Champions League-spill til høsten.

Arsenal og Martin Ødegaard følger tre poeng etter. Arsenal har én kamp mindre spilt enn London-rivalen. På plassen etter Arsenal følger nok et London-lag, nemlig West Ham som ligger tre poeng bak Arsenal. Manchester United har samme poengsum som West Ham.

Spurs på vinnersporet

Tottenham får besøk av Brighton. Spurs kan ta sin femte strake seier. Gjestene hadde syv kamper uten seier, men slo til med en trepoenger borte mot Arsenal sist helg.

Manchester United  røk 1-0 borte mot et nedrykkstruet Everton. United får besøk av tabelljumbo Norwich som er på desperat poengjakt. Norwich har syv poeng opp til sikker plass og kommer fra seier 2-1 mot Burnley.

Norsk duell

Martin Ødegaard og Arsenal spiller borte mot Moi Elyounossi og Southampton. Arsenal gikk som nevnt på et hjemmetap mot Brighton sist helg, mens Southampton røk på en skikkelig smell og tapte 6-0 hjemme mo Chelsea.

West Ham kommer også fra tap. The Hammers tapte 2-0 borte mot Burnley.
 

Lørdag:

Tottenham – Brighton kl. 13.30

Manchester United – Norwich kl. 16.00 (TV2 Play)

Southampton – Arsenal kl. 16.00 (TV2 Sport Premium 2)

Watford – Brentford kl. 16.00 (TV2 Sport 1)

 

Søndag:

Newcastle – Leicester kl. 15.15

West Ham – Burnley kl. 15.15 (TV2 Sport Premium 2)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler