oddsensport

Rashford tilbake for United, som kan havne bak Wolverhampton på tabellen i kveld

Skal Manchester United være med å utfordre i kampen om Champions League-spill eller blir det en sesong i ingenmannsland? Torsdagens oppgjør kan være sesongdefinerende.

HENGE MED ELLER IKKE: Manchester United håper å klatre på tabellen i 2024. Da må Wolverhampton slås. Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:1. februar 2024

Fasiten for de røde djevlene etter 21 kamper er 32 poeng og 9. plass. Opp til Tottenham på 4. plass er det elleve poeng etter at de slo Brentford onsdag kveld.

Sportslig har året 2024 vært ålreit for United så langt. De har slått ut Wigan og Newport av FA-cupen og spilt uavgjort mot Tottenham.

Torsdag 21.15: Wolverhampton - Manchester United.

Kampen på Oddsen

Rashford tilbake i troppen

Selv om United ikke har tapt så langt i 2024, har det stormet bra utenfor banen. Spesielt rundt Marcus Rashford.

Han ble vraket fra troppen til oppgjøret mot Newport. Rashford skal meldt seg syk til trening, men blitt observert festende i Belfast i stedet ifølge avisa The Athletic.

– Han har tatt ansvar for det og resten er en intersak, sa United-manager Erik Ten Hag på onsdagens pressekonferanse ifølge VG.

Nederlenderen anser saken som lukket, og håper heller vingen kan bidra på banen slik han gjorde de siste ligakampene før fraværet. Da noterte Rashford seg for tre målpoeng på de to siste seriekampene.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ikke tapt siden desember

Torsdagens motstander, Wolverhampton, passerer United på tabellen med seier hjemme på Molineux.

Wolves har ikke tapt siden 17. desember. Siden har de spilt sju serie- og cupkamper. I helgen sendte de rivalen West Brom ut av FA-cupen.

I tillegg spilles West Ham - Bournemouth torsdag.

West Ham er fortsatt med i kampen om de gjeveste Europa-plassene. Med seier torsdag er de fem poeng bak Tottenham og Aston Villa.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler