sport

Real Madrid favoritter mot Harry Kane & Co.

I kveld skal det avgjøres hvilket lag som møter Julian Ryerson og Borussia Dortmund i Champions League-finalen.

SPENNING: Onsdag får Real Madrid besøk av Bayern München.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:7. mai 2024Endret:8. mai 2024

Tirsdag ble det klart at Julian Ryerson og Borussia Dortmund er klare for Champions League-finale på Wembley 1. juni. Dortmund vant 1-0 borte og gikk videre med 2-0 sammenlagt.

Onsdag blir det avgjort om motstanderen blir Real Madrid eller Bayern München.

Da lagene møttes i München i forrige uke, endte det 2-2. Real Madrid tok ledelsen ved Vinicius Junior, før scoringer av Leroy Sané og Harry Kane gjorde at tyskerne var i føringen..

I kampens 83. minutt scoret Junior på straffe. Dermed endte det 2-2.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Skuffende sesong

Det er spanjolene som er favoritter på oddsen. Det er 1,92 på seier til Real Madrid, 3,75 på uavgjort, mens det er 3,55 på at Bayern München skal ta seg til finale. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

Bayern München har hatt en svak sesong hjemme i Tyskland. Bayer Leverkusen vant serien suverent, og Harry Kane og gjengen røk også ut av den tyske cupen.

Det eneste troféet de er med i kampen om er imidlertid det aller gjeveste. Bayern München har vært i finalen i Champions League 13 ganger. Senest i 2020 da det ble tap mot Paris St. Germain.

Var i finalen for to år siden

Forrige gang Real Madrid var i finalen var i 2022. Da slo de Liverpool 1-0 etter scoring av Vinícius Júnior. Spanjolene har vært suverene på hjemmebane i Champions League denne sesongen og har ikke tapt en eneste kamp på Santiago Bernabeu. De står for øvrig også uten hjemmetap i La Liga.

Real Madrid har vært i semifinalen 17 ganger og vunnet 14 av dem.

Bayern München står for uten seier på sine siste åtte kamper mot Real Madrid i Champions League.

Onsdag kl. 21.00: Real Madrid - Bayern München

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler