oddsen

I kveld kl. 21: Norge må vinne for å komme til kvartfinalen

I kveld spiller Norge mot Østerrike i siste gruppekamp i EM. Norge er pent nødt for å vinne for å avansere til kvartfinalen.

LANGT NEDE: Landslagskaptein Maren Mjelde på pressekonferansen dagen etter det sviende tapet mot England.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. juli 2022Endret:3. januar 2023

Norge gikk på en durabelig smell mot England mandag og tapte 8-0 i Brighton, det er tidenes tapsmargin i EM-sammenheng.

Fredag kl. 21.00: Østerrike - Norge

Vertsnasjonen England er allerede klare for kvartfinale før siste gruppekamp mot Nord-Irland - og får følge av enten Norge eller Østerrike.

MÅ VINNE: Caroline Graham Hansen og Norge er ute av EM om de ikke slår Østerrike fredag. Foto: Bildbyrån

Norge er oddsfavoritter

Norge må vinne for å avansere fra gruppa. Østerrike har bedre målforskjell og er videre med seier eller uavgjort.

I skrivende stund er Norge favoritter på Oddsen. Det er 2,00 på norsk seier, 3,60 på uavgjort og 3,45 på seier til Østerrike. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Tidligere landslagsspiller Linda Medalen håper og tror Norge er i stand til å reise seg etter mandagens fadese i Brighton. 

- Jeg har virkelig tro på at Norge klarer dette. Etter tapet mot England har de bare alt å vinne. De dummet seg ut og har ikke mer å tape nå. Alt kan bare bli bedre, sier Linda Medalen. 

 

JAKTER SCORING: Ada Hegerberg har ennå ikke scoret så langt i EM. Får hun hull på byllen fredag? Her er hun avbildet med landslagstrener Martin Sjögren etter mandagens kamp mot England. 

MÅ VINNE: Caroline Graham Hansen og Norge er ute av EM om de ikke slår Østerrike fredag. Foto: Bildbyrån

- Bedre enn jeg trodde

Hun tror det blir en jevn batalje fredag. Hun synes østerrikerne har vært gode defensivt, og at det kan bli en utfordring for de norske spillerne.

Fredag kl. 21.00: Østerrike - Norge

- Det blir nok en jevn kamp mot Østerrike. Jeg håper Norge får scoringene de trenger, sier Medalen, som var imponert over det hun så av østerrikerne da de tapte 1-0 mot England.

- Jeg tenkte at dette Østerrike-laget er bedre enn jeg trodde. Men de hadde ikke samme trøkket mot Nord-Irland mandag da de vant 2-0. De norske spillerne må få ned antall personlige feil, få i gang spillet sitt og ha riktig avstand i leddene – og ikke minst utnytte sjansene sine, sier Medalen.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler