oddsen

Reprise på finalen i 2017 - blir det norsk VM-jubel i kveld?

Norge jakter sitt første VM-gull siden 2015 når de møter Frankrike i finalen i ettermiddag. Det er en reprise på finalen i 2017 da Frankrike slo Norge med to mål.

FINALEKLARE: I kveld spiller Camilla Herrem, Stine Bredal Oftedal og Nora Mørk VM-finale mot Frankrike.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:19. desember 2021Endret:3. januar 2023

Norge slo vertsnasjonen Spania 27-21 i fredagens semifinale. Katrine Lunde stengte buret, og i andreomgang hadde spanjolene lite å stille opp med da Norge skrudde opp tempoet.

Frankrike vant til slutt 23-22 i thrilleren mot Danmark, etter å ha ligget under store deler av kampen.

Dermed blir det altså reprise på VM-finalen i 2017. Den vant Frankrike 23-21 i en skikkelig finalethriller i Hamburg.

Oddsfavoritter

De norske håndballkvinnene har tre VM-titler, 1999, 2011 og den foreløpig siste i 2015. I kveld kan Stine Bredal Oftedal & Co. sørge for mer VM-jubel for Norge.

I skrivende stund er det Norge som er favoritter på Oddsen. Det er 1,47 i odds for norsk seier, 8,80 for uavgjort og 3,25 for seier til Frankrike. (Oddsen kan endre seg).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Syv franske seire

Norge står med seks seirer og en uavgjort mot Sverige i VM. Finalemotstander Frankrike har vunnet samtlige syv kamper på vei til VM-finalen.

Finalen spilles i Palau d'Esports de Granollers, like utenfor Barcelona. Kampen starter kl. 17.30 og vises direkte på TV3.

Håndball-VM på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler