vinnerhistoriefantasy

Robinson-Andreas stakk av med Fantasy-seieren: – Utrolig gøy

Nylig tapte Andreas Carlsen (33) fra Førde finalen i Robinson-ekspedisjonen. Søndag vant han Fantasy-VM hos Norsk Tipping og dro inn førstepremien på 176 140 kroner. 

FORNØYDE: Andreas Carlsen vant VM Fantasy og toppremien på 176 140 kroner. Samboer Karoline Primdahl ble nummer fire og vant litt over 8 000 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:19. desember 2022Endret:30. januar 2023

Andreas Carlsen lå på andreplass i Norsk Tippings Fantasy-spill i VM før søndagens finale mellom Argentina og Frankrike. Opp til førsteplassen og premien på 176 140 kroner skilte 4,5 poeng. 

– Jeg var nødt til å gjøre noen endringer på laget. Jeg så mønsteret til han foran meg, og tenkte han mest sannsynlig kom til å ha Messi som kaptein. Da byttet jeg til Mbappé. Jeg måtte også ta noen han ikke hadde på laget sitt for å ta ham igjen. Jeg hadde bare ti spillere i finalen, mens han andre hadde 11, sier Andreas Carlsen, som hadde Brasils Alisson som keeper.

Carlsen var nylig i finalen i TV3s realityserie Robinson-ekspedisjonen.

– Den tapte jeg, så det var utrolig gøy å vinne i Fantasy nå i stedet, sier Andreas. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Reddet av Mbappé 

Carlsen var på jobb da VM-finalen ble spilt. Han så den ikke, men fikk med seg oppdateringer på scoringer på telefonen sin. 

– Jeg hadde gitt opp da de hadde spilt i 80 minutter. Men så plinga det på telefonen min mens jeg var på jobb. Mbappé hadde plutselig scoret to. Da snek jeg meg ut og så de siste åtte minuttene av finalen, sier Carlsen.

Les også: Egen Premier League-turnering med Boxing Day-kamper

Ikke bare snek han seg ut og så på TV. Han snek seg også helt til topps og vant 176 140 kroner. Han var 2,5 poeng foran nummer to.

– Det morsomme her er jo at jeg ikke har sett en eneste kamp i VM. Jeg hadde bestemt meg for det fordi mesterskapet ble spilt i Qatar, forteller Andreas. 

– Jeg satte opp laget mitt ut fra kampprogrammet, og hvilke lag jeg tenkte kom til å gå videre. Alt jeg gjorde var av strategiske grunner. Jeg så ingen kamper og spilte ikke etter følelser. Jeg tok de spillerne som mest sannsynlig ville få mest poeng. Jeg brydde meg ikke om jeg liker spillerne eller ikke. Det tror jeg hjalp meg ganske mye. Det er lett å bli litt lurt når man ser på kamper. Man kan ta med en spiller fordi den er flink til å drible. Men kamper kan lyve, det gjør ikke statistikk. Jeg er en Fantasy-nerd og bruker ganske mange timer på Twitter, You Tube, statistikk og høre på hva fotballeksperter sier, forteller Andreas Carlsen.

Samboeren på fjerdeplass

Det var flere i familien som hadde grunn til å juble etter finalen. Samboer Karoline Primdahl ble nemlig nummer fire og vant 8 806 kroner.

– Det var kjempegøy å være med og kjempe i toppen i Fantasy. Vanligvis er det jo i håndball jeg gjør det best i Fantasy. Jeg har lært mye av Andreas. Neste mål er å knuse ham, ler Primdahl.

2 072 deltagere var med i VM Fantasy.

Nå gleder samboerparet seg til Premier League starter opp igjen i romjulen - og til VM i håndball for herrer som begynner i januar.

Relaterte artikler