oddsensport

Roter noen av topplagene bort poeng i helgen?

Det er stor spenning i topppen av Premier League. Verken Arsenal, Liverpool eller Manchester City har råd til å rote bort poeng i helgen.

Premier League. Illustrasjon.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:11. april 2024

Det er spenning i både topp og bunn i Premier League. I toppen troner Arsenal på topp. Liverpool har samme poengsum, men Arsenal er foran på bedre målforskjell.

Hakk i hæl følger Manchester City, som er ett poeng bak.

Arsenal skal i aksjon søndag. Martin Ødegaard & Co. får besøk av Aston Villa. Arsenal kommer fra 2-2 hjemme mot Bayern München i kvartfinalen i Champions League.

Lenge siden forrige tap

I Premier League har Arsenal vært solide og har ikke tapt siden 31. desember i fjor, da de røk 1-0 borte mot Fulham. I 2024 står Arsenal med 11 seire og én uavgjort i Premier League.

Søndagens motstander Aston Villa har variert stort i det siste og står med to tap, to uavgjort og én seier på sine siste seriekamper.

På oddsen er det Arsenal som er favoritter.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Får besøk av Palace

Manchester City er inne i en god flyt og står uten tap siden i desember i fjor. Erling Braut Haaland & Co. spiller hjemme mot Luton lørdag. City kommer fra 3-3 borte mot Real Madrid i kvartfinalen i Champions League.

City har to uavgjort og tre seire på sine fem siste kamper i Premier League. Luton, som ligger tredje sist på tabellen, har én seier, to uavgjort og to tap på sine fem siste. I forrige runde vant Luton 2-1 hjemme mot Bournemouth.

Liverpool er uten tap på sine fem siste kamper i Premier League. De kommer fra 2-2 borte mot Manchester United. Liverpool spiller hjemme mot Crystal Palace søndag. Palace står med fem kamper på rad uten seier og er bare fem poeng over nedrykksstreken.

Jakter poeng

Tabelljumbo Sheffield United har bare tre seiere denne sesongen og har ni poeng opp til sikker plass.

Sheffield United reiser sørover lørdag og møter Kristoffer Ajer og Brentford på bortebane. Brentford har fem strake kamper uten seier og trenger poeng for ikke å rote seg skikkelig inn i bunnstriden.

Mandagens kveldskamp er Chelsea - Everton.

Helgens kamper i Premier League

Lørdag:

Newcastle - Tottenham kl 13.30

Manchester City - Luton kl. 16.00

Burnley - Brighton kl. 16.00

Brentford - Sheffield United kl. 16.00

Nottingham Forest - Wolverhampton kl. 16.00

Bournemouth - Manchester United kl. 18.30

Søndag:

Liverpool - Crystal Palace kl. 15.00

West Ham - Fulham kl. 15.00

Arsenal - Aston Villa kl. 17.30

Mandag:

Chelsea - Everton kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler